Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Bryllupsrejse til Kuala Lumpur & Pangkor Island

Jeres romantiske 13 dages rejse starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Her bliver I indlogeret på Parkroyal, der ligger lige i hjertet af byens butikskvarter, og tæt på alle de store seværdigheder.

Parkroyal er et lækkert og luksuriøst hotel, med et hyggeligt pool-område hvor I kan nyde tiden, og slappe helt af - når storbyens indtryk skal bearbejdes.


I har et par dage til at gå på opdagelse i Kuala Lumpurs kulturskatte, seværdigheder og mangfoldighed. Brug tiden på at shoppe, spis lækker mad og udforske kulturen i de forskelligartede bydele - og nyde Østens mest velfungerende storby.

Noget vi især anbefaler, at I sætter tid af til at besøge, er de berømte Patronas Towers og China Town.


Herefter går turen mod øen Pangkor, hvor I skal bo på Pangkor Laut Resort. På dette resort er I sikret en helt fantastisk udsigt, næsten lige meget hvor I befinder jer!

Det er muligt at opgradere jeres værelse, så I kan bo direkte på stranden, eller i en hytte på pæle ude i vandet.


På Pangkor føler man virkelig at man er ankommet til ægte paradis - strandene har det fineste, hvide sand, vandet er krystalklart og øen er rolig!

Hvis de afslappende og rolige omgivelser, ikke skulle være nok balsam for sjælen, i sig selv - så findes der også lækre spa-behandlinger på resortet, og en utrolig infinity-pool, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt!


Rejsen sikrer jer masser af privatliv, spændende oplevelser, og masser af afslapning på lækre hoteller, strande og pools.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.