Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

CAMBODIA

Phnom Penh, Siem Reap & Koh Rong Samloem

De fleste kender måske til Phnom Penh, hovedstaden i Cambodia, der både byder på et pulserende markedsliv, store tempelbyggerier, en hyggelig havnefront og en mindre hyggelig påmindelse om landets rædselsregime under Pol Pot - og det er her jeres rejse starter!

I Phnom Penh kan man virkelig få Cambodias kultur og hverdag ind under huden. Tag på opdagelse i de spraglede gader, der er fyldt med templer, spændende boder og Buddha-statuer. Og så er et besøg i Phnom Penh selvfølgelig ikke fuldendt uden en indblik i historien, der også gemmer sig i byen. Meget af denne historie er helt forfærdelig, men har også haft sin indvirkning på, hvordan både land og by er i dag. Tag forbi museet S-21, der er et tidligere torturfængsel, og dan jeres egne indtryk af landets barske historie.

Endnu flere har måske hørt om Siem Reap, der ligger tæt ved det 30 kvadratkilometer store område med Angkor-templer. Angkor Wat som det mest berømte og et absolut must see! Den bedste måde at udforske Angkor Wat templerne er med en lokal guide. Vi har udflugter både på cykel, men også i jeep. Vi anbefaler, at man tager på en "solopgangs-tur", både for at slippe for varmen midt på dagen, men også fordi det er tidligt om morgenen, kan I nyde Angkor Wat uden mange andre turister.

En anden anbefaling, vi gerne vil give jer, når I besøger Siem Reap, er at besøge lokalområderne omkring byen. Lokalbefolkningen er så rare og imødekommende, og landsbyerne er virkelig noget for sig! Èn af landsbyerne, som I bare IKKE må gå glip af, er Kompomg Lake Village on Stilts. Det er en HELT anden oplevelse, og man finder ikke en lignende landsby andre steder i verden. I har tre nætter i Siem Reap, og rigtig god tid til at udforske det hele!

Efter en masse nye og spændende indtryk, både fra Cambodias barske fortid og deres rige kultur, starter den afslappende del af rejsen. Det er tid til at skrue helt ned for tempoet og lade de mange indtryk sætte sig. Den sidste uge bruges på badeferie på Koh Rong Samloem.

Koh Rong Samloem er en ÆGTE bounty ø - helt uberørt, med tæt frodig jungle, kridhvide sandstrande der omgiver øen og krystalklart vand - et rigtigt paradis! Her kan I nyde freden blandt træhytterne på strandene og fordøje de mange utrolige indtryk og oplevelser fra Phnom Penh og Siem Reap. Tag en svømmetur i det klare vand eller nyd udsigten i det fine sand, under en palme... 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.