Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Kuala Lumpur, Wildlife Safari, Danum Valley & Gaya Island

Jeres rejse starter i kultur-knudepunktet, Kuala Lumpur hovedstaden i Malaysia  er en oplevelse, man ikke får i mange andre storbyer. Byen er en smeltedigel af mange forskellige mennesker og etniciteter, hvilket har, og har i mange år haft, stor indflydelse på både storbyens udseende og kultur.

Denne fantastiske sammenkobling af kulturer betyder en storby, hvor indtryk og oplevelser kan ændre sig utallige gange i løbet af en enkelt gåtur.

Tag på shoppetur i de mange forskellige butikker af både små gader og i store centre - tag en tur forbi China Town, som er virkelig en oplevelse i særklasse, og så skal I selvfølgelig heller ikke gå glip af byens mest kendte vartegn, som eksempelvis Patrona Towers, Little India, Batu-grotterne, de farverige gader i Bukit Bintang.... og meget mere!

Kuala Lumpur er virkelig en by, der bare venter på at blive udforsket – og jeres indlogering er det perfekte udgangspunkt for dette!

Turen går videre til Sandakan og en spændende 3 dages Wildlife Safari-tur med det prisbelønnet Sukau Rainforest Lodge. Jeres Wildlife Safari byder blandt andet på et besøg på Orang Utan Rehabilitation Centre. Her rehabiliterer og hjælper de dygtige medarbejdere vilde orangutanger. Personalet behandler sårede aber, eller unger, der er blevet efterladt - og rehabiliterer dem, således de kan leve i det fri, når de er blevet stærke nok. Det er et fantastisk arbejde, de gør, for de store aber, for at sikre dyrenes overlevelse i det fri. Foruden disse fantastiske oplevelser skal I også på ture i den vilde jungle med jeres guide. Her er der rigtig god chance for at opleve både vilde pygmæelefanter, krokodiller, næseaber og meget, meget mere!

Længere inde i junglen indlogeres I på det populære lodge, hvorfra man via en gangbro kan gå på opdagelse i junglen, og hvorfra man sejler ud på junglens floder, og oplever den ubeskriveligt flotte og meget dyrerige natur.

Efter tre spændende og dyrerige dage på Sepolok Nature Resort går turen med privat transfer videre mod Lahad Datu og Danum Valley, hvor der venter jer endnu flere spændende dyrearter og tropiske omgivelser.

Danum Valley gemmer nemlig på et kæmpe område med uberørt regnskov, hvor I kan være heldige både at møde leoparder, sumatranæsehorn, orangutanger og pygmæ elefanter. Allerede første dag, efter ankomst, vil der være en eftermiddagstur gennem regnskoven ad små stier til et 300 meter højt tre, hvor I skal på en spændende og adrenalinfyldt gåtur mellem trætoppene på en ”Canopy Walk”. Der er bygget hængebroer hen over regnskoven, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at se det hele fra toppen!

Aftenen byder også på en spændende udflugt i en åben bil – I skal på natsafari for at lede efter de nataktive dyr, der gemmer sig i regnskoven.

I bliver indlogeret på Borneo Rainforest Lodge, hvor I skal bo de næste to nætter. Lodget ligger lige midt i junglen, og er bygget af naturmaterialer, så alle bygningerne falder godt ind i de naturskønne og frodige omgivelser.

Borneo Rainforest Lodge er meget fokuseret på både bevaring og bæredygtighed, så her lever man på bedste vis mellem dyr og tropisk regnskov, sorterer alt affald, benytter solenergi og meget andet. Her er virkeligt stort fokus på alle detaljerne – og det er et skønt sted!

De næste dage byder på flere spændende udflugter blandt andet flere safarier gennem regnskoven, både på gåben, i bil, og muligheden for at flyde på floden i en ”badering”. I har altså mulighed for at se og opleve junglen, og livet deri, på næsten alle mulige måder undervejs på jeres besøg! Turene går til toppen af dalen, hvor I kan nyde den skønneste udsigt, til klippe-pools der naturligt har udformet sig i den fantastiske natur og meget mere!

Fra by og jungle til ren luksus og badeferie på øen Gaya Island. Her bliver I indlogeret på ét af øens tre 5-stjernede luksushoteller, Bunga Raya Island Resort & Spa.

Resortet har, foruden den kridhvide strand lige ude foran resortet, et stort udendørs pool-område, man kan slænge sig i, 3 restauranter, flere spændende aktivitetsmuligheder (som kajak, snorkling og trekking) og selvfølgelig en luksuriøs spa.

Nyd godt af de utrolige omgivelser, kridhvide strande og krystalklare vand i hele fem nætter. Gaya Island er en del af Tunku Abdul Marine Nationalpark, og både dykning og snorkling omkring øen i undervands-nationalparken er helt fantastisk. Gaya Island er, hvad man kan kalde en ÆGTE paradis-ø.

Foruden det utrolige og farverige undervandsliv er strandende også helt fantastiske (som taget direkte fra et postkort), og så er der et rigt jungle-og dyreliv. En ægte Robinson Crusoe ø hvor der er plads til oplevelserne, hvis man ønsker det, men også ren afslapning og badeferie med spa, strand, pool og sol.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.