Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Kuala Lumpur, Orangutang Search & Gaya Island

Jeres rejse starter i kultur-knudepunktet, Kuala Lumpur - hovedstaden i Malaysia er en oplevelse, man ikke får i mange andre storbyer. Byen er en smeltedigel af mange forskellige mennesker og etniciteter, hvilket har, og har i mange år haft, stor indflydelse på både storbyens udseende og kultur. 

Denne fantastiske sammenkobling af kulturer betyder en storby, hvor indtryk og oplevelser kan ændre sig utallige gange i løbet af en enkelt gåtur.

Tag på shoppetur i de mange forskellige butikker på både små gader og i store centre, og tag endelig en tur forbi China Town. Det er virkelig en oplevelse i særklasse, og så skal I selvfølgelig heller ikke gå glip af byens mest kendte vartegn, som eksempelvis Patrona Towers, Little India, Batu-grotterne, de farverige gader i Bukit Bintang.... og meget mere! 

Kuala Lumpur er virkelig en by, der bare venter på at blive udforsket – og jeres indlogering er det perfekte udgangspunkt for dette! Mandarin Oriental Hotel, et 5-stjernet hotel med udsigt over blandt andet Kuala Lumpurs imponerende skyline og store grønne park, KLCC Park – kun et kort stykke fra de berømte Patrona Towers, og altså placeret lige i centrum af storbyen.

Madarin Oriental Hotel har derudover et lækkert pool-område med infinity-pool, golfbane, tennisbaner og luksuriøse spa-behandlinger. I finder også hele 10 forskellige restauranter på det lækre hotel, så hvis ikke energien er til at gå ud at finde noget, så er det nemt at finde næsten hvad som helst uden at forlade hotellet.

Efter et par dage på egen hånd i Kuala Lumpur flyver I til Sandakan på udkig efter orangutanger og Borneos vilde dyreliv. Her bliver man virkelig betaget og overvældet af naturen!

Borneo tilbyder noget af den vildeste natur i hele Asien, og det skal I opleve på denne rejse, når I skal på en 4-dages udflugt i junglen - efter en blød landing og en overnatning i Sandakan, så sætter eventyret for alvor ind!

Her skal I bo midt i junglen og lade jer betage af den utrolige flora, der vokser her, alt imens I kan nyde Sukau Rainforest Lodges luksus og slappe af i de bedste rammer - det er det perfekte udgangspunkt til at behandle dagens oplevelser og sørge for, at det hele sætter sig fast på nethinden, inden den næste oplevelsesrige dag begynder.

I vil komme til at opleve både vilde elefanter, orangutanger, næseaber, tukaner, isfugle, krokodiller og meget, meget mere… I skal på sejltur tidligt om morgenen, i en båd med elmotor, så man virkelig kan mærke og høre livet i junglen - og så dyrelivet ikke bliver forstyrret i deres morgenrutiner. Man får et utroligt indblik i arbejdet, der bliver gjort for at give alle de spændende dyr det bedste udgangspunkt for overlevelse og bevarelse - og I får en oplevelse, I ALDRIG vil glemme...

Jeres 4-dages Orangutang-safari byder selvfølgelig også på et besøg på det lokale orangutang-rehabiliteringscenter. Her kommer I virkelig HELT tæt på de fantastiske dyr! Rehabiliteringscentret redder orangutanger i junglen. Enten unger der har mistet deres forældre, eller orangutanger der er blevet skadet på en eller anden vis. Personalet på centret tager derefter aberne ind, og behandler dem - samtidig med at de sikrer sig, at orangutangerne på et senere tidspunkt igen selv kan overleve i den vilde jungle. Her kan man sagtens få flere dage til at gå med at se og opleve det helt utrolige arbejde, der bliver gjort for at passe på orangutangerne!

Her får man virkelig indsigt i livet i og omkring den tætte jungle. Læs hele dagsprogrammet, og meget mere om de oplevelser der venter jer, på linket ude til højre.

Fra by og jungle til ren luksus og badeferie på øen Gaya Island. Her bliver I indlogeret på ét af øens tre 5-stjernede luksushoteller, Bunga Raya Island Resort & Spa.

Resortet har et stort udendørs pool-område, man kan slænge sig i, en kridhvid strand lige ude foran resortet, 3 restauranter, flere spændende aktivitetsmuligheder (som kajak, snorkling og trekking) og selvfølgelig en luksuriøs spa.

Nyd godt af de utrolige omgivelser, kridhvide strande og krystalklare vand i hele fem nætter. Gaya Island er en del af Tunku Abdul Marine Nationalpark, og både dykning og snorkling omkring øen i undervands-nationalparken er helt fantastisk. Gaya Island er, hvad man kan kalde en ÆGTE paradis-ø.

Foruden det utrolige og farverige undervandsliv er strandende også helt fantastiske (som taget direkte fra et postkort), og så er der et rigt jungle-og dyreliv. En ægte Robinson Crusoe ø - hvor der er plads til oplevelserne, hvis man ønsker det, men også ren afslapning og badeferie, med spa, strand, pool og sol.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.