Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Borneo & Malaysia - Dyreliv, storby, luksus & badeferie

Turen starter med et par dage i Kuala Lumpur. I Kuala Lumpur vil I opleve, hvordan østen møder vest, det er en kontrastfuld by, med en smedjedigel af kulturer. Her kan du opleve østens charme på små lokale markeder eller i China Town, hvor I kan gå på kulinariske eventyr i de mange streetfood boder. I kan også få stillet den værste shoppetrang i et af byen enorme shoppingcentre. Her er altså lidt for hver en smag, og det hele går op i en højere enhed. Hvorfor Kuala Lumpur også kaldes for Østens med velfungerende storby, og vi kunne ikke være mere enige.

Vi anbefaler jer især at besøge China Town og de berømte Patrona Towers. Disse to steder er igen et rigtigt godt eksempel på hovedstadens diversitet.

Fra det pulserende liv i Kuala Lumpur til Borneo, hvor I skal på en 4-dages wildlife safari-tur! 

Borneo gemmer på noget af den vildeste natur i Asien. Her skal I tilbringe de næste 4 dage - I kommer helt tæt på junglen og det liv, der gemmer sig i den.

Inde i junglen indlogeres I, helt inde i regnskovens frodige omgivelser. Det er en helt unik oplevelse at bo i regnskoven, i en kaskade af skovens mange lyde og dufte. Under det 4-dages ophold i junglen, bliver I sejlet rundt på Kinabatangan floden to gange om dagen, morgen og aften. På udkig efter nogle af de dyr, der foretrækker livet langs flodbredden. Her er der rig mulighed for både at se næseaber, orangutanger, krokodiller, elefanter, slanger og fugle – der er så mange dyr, og det er tydeligt, når man sejler i stilhed på floden. Lydene omringer én, og fortæller historien om det rige dyreliv, der mange gange gemmer sig, for det blotte øje.

Èn af de fantastiske oplevelser der desuden venter jer, på denne 4-dages wildlife safari, er et besøg med overnatning på Turtle Island. Det er ét af de steder i verden, hvor der er allerstørst sandsynlighed for at overvære et af de fantastiske fænomener, der følger med de store havskildpadder. Hvis I er heldige, kan I opleve enten skildpadderne, der kommer på land for at lægge æg, eller når æggene klækkes, og de mange små skildpadder begiver sig ud mod det store hav. HELT fantastisk!

Fra junglens dyrerige, går jeres rejse videre til Kota Kinabalu, Borneos hovedstad, hvor I skal tilbringe de næste par dage. Her er der mulighed for at tage på en masse udflugter. Oplev for eksempel Mount Kinabalu, som er et af de højeste bjerge i Sydøstasien, eller I kan opleve området omkring Kota Kinabalu på to hjul - tjek vores udflugter her!

Efter et par dage i Kota Kinabalu, venter der jer tre dage i luksus, på det 5-stjernede resort på Gaya Island. En helt fantastisk smuk tropeø, med jungle der gror helt til vandkanten, og gemte laguner i ægte bounty-stil, med kridhvidt sand. Nyd omgivelserne ved poolen, i en fredelig lagune, i en kano på havet, eller med en massage på resortets spa. De næste 3 nætter på Gaya Island, står på forkælelse!

Fra luksus i form af hotelomgivelser, til luksus i form af naturomgivelser - rejsen slutter på Perhentian Islands. Her venter der jer et ægte bounty-paradis med det klareste turkisblå vand og blødt hvidt sand. Her har I mulighed for at bo på beachfront bungalows og vågne op til synet af de hvide sandstrande LIGE ude foran jeres dør - et barfodsparadis, hvor I smider skoene, når I kommer, og først tager dem på igen, når turen vender hjem mod Danmark. Nyd både fantastisk snorkling direkte fra stranden, ægte afslapning og badeferie, samt mange udflugtsmuligheder!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.