Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Luksusrundrejse på Borneo

Turen starter i Borneos største by, Kota Kinabalu. Her har I tre overnatninger og masser af tid til at udforske byen på egen hånd. Der er mange spændende oplevelser at finde i byen og det omkringliggende område. Vi kan kun anbefale, at I sætter lidt tid af til et par af oplevelserne. Tag på trekkingtur op ad Mount Kinabalu og nyd solopgangen fra toppen, besøg Crocker Range Nationalpark, tag på snorkeltur eller en spændende White Water Rafting ned ad Borneos floder - mulighederne er mange, se alle vores udflugter på Borneo lige her.

Hvis I ikke er til travle rejsedage, og blot ønsker at udforske byen på stille og rolig vis, er Kota Kinabalu også det helt perfekte sted at starte. I får en blød landing efter flyveturen fra Danmark, og kan tage den med ro. Tag på opdagelse i butikker og gader, gå en tur til havnen og nyd stemningen på deres store madmarked og smag på de friske, lokale råvarer.

Fra Kota Kinabalu går rejsen mod ren luksus, spændende undervandsliv og badeferie, på øen Gaya Island. Her bliver I indlogeret på ét af øens tre 5-stjernede luksushoteller med lækre pools, spa-områder og generelt nogle af de mest fantastiske omgivelser, man kunne ønske sig. Tag en tur på stranden og slap af på øens kridhvide, lange strande, tag en dukkert i det krystalklare hav - eller find snorkelmasken eller dykkerudstyret frem og tag på opdagelse i det rige undervandsliv, der befinder sig i den utrolige Marine Nationalpark, hvori Gaya Island er. Hvis det ikke skulle være nok, findes der også frodig jungle på øen - alt dette giver en indtrykket af en vaskeægte paradis-ø... Og dét er lige, hvad Gaya Island er! 

Fra 5-stjernede luksushoteller til 5-stjernet Orangutang Safari. Turen går mod Sukau Rainforest Lodge, hvor I skal på udkig efter orangutanger og en masse andre tropiske dyrearter, på en 4-dages tur inkl. fuldpension. I skal bo midt i den frodige jungle, og man kan ikke andet end lade sig betage af den utrolige flora, der omgiver lodgets luksuriøse rammer. De næste 4 dage byder på naturskønne oplevelser og masser af dyreliv - I vil komme til at opleve både orangutanger, næseaber, elefanter, isfugle, krokodiller og meget, meget mere… Her får man virkelig indsigt i livet i og omkring den tætte jungle. 

Denne 4-dages udflugt byder blandt andet også på besøg hos det lokale Orangutang Rehabiliteringscenter - her får I et helt unikt indblik i det utrolige arbejde, der bliver gjort for at bevare "skovmennesket", og den store hjælp personalet yder til aberne. I kommer helt tæt på de utrolige dyr, når I besøger centrets forskellige faciliteter. Her er både orangutangunger, der er fundet efterladt, og nu bliver opfostret her, indtil de er klar til selv at kunne overleve i junglen, og voksne aber der er kommet til skade. Det er virkelig en utrolig og helt fantastisk oplevelse, både at se det arbejde der bliver gjort på centret, men også at komme så tæt på orangutangerne.

Hvis ikke oplevelserne i junglen skulle være nok, så inkluderer denne 4-dages Orangutang Safari også et besøg på den utrolige Skildpadde-ø, Selingan Island. Her får I chancen for at opleve det utrolige fænomen, når de store havskildpadder dukker op fra havet om natten, og begiver sig op på stranden for at lægge deres æg. Der er også mulighed for, at I kan være med, når de små nye skildpadder, skal begynde deres liv, og begiver sig fra sanddyngerne ud i de store blå bølger.

Efter et begivenhedsrigt ophold i Sandakan, med dyreliv og naturoplevelser, går rejsen mod sidste destination på jeres rundrejse - og ved ankomst kan det godt være nødvendigt at blinke et par gange og nive sig lidt i armen. I skal til Lankayan Island, som ligger i Suluhavet. Det er virkelig et paradis, og ligner noget, der er taget direkte ud fra et af de der utroligt smukke postkort. Det tager kun omkring 1½ time i båd fra Sandakan, og selvom det ikke virker som lang tid (eller langt væk), så kommer I til en helt ubeboet og nærmest uberørt ø, der er tætbevokset og tropisk. 

Dette er den helt perfekte destination for jer, som søger ro og afslapning i uberørte, naturlige helt paradisiske omgivelser, og hvis man søger luksus, badeferie og paradis på niveau med Maldiverne, men i Østen, så er Lankayan Island stedet!

Der er helt fantastiske snorkle-steder på øen, farverig dyreverden og fascinerende rev. Fra marts til maj kan man være heldig at opleve de store, men helt ufarlige hvalhajer - drømmen for enhver dykker verden over!

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.