Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJS MED BøRN

Eksklusiv water villa for hele familien - Cinnamon Velifushi

Fra Male lufthavn er der en fantastisk sejltur i speedbåd ud til Cinnamon Velifushi Maldives. Både børn og voksne nyder turen, vinden i håret og de smukke atoller, som vi sejler forbi. Hold øje med delfiner i horisonten og vink til fiskere i de smukke lokale både, dhonis.

Water villa med plads til hele familien

En fuldstændig fabelagtig panoramaudsigt venter jer. Fra jeres private terrasse har I fuldt view ud over det uendelige Indiske Ocean og den høje blå himmel. Fra terrassen går der en trappe ned i den klare azurblå lagune - her kan I nyde livet fra liggestolene, mens I holder øje med børnene, der snorkler rundt i det varme vand og udforsker livet under overfladen. 

Huset er indrettet med træ og eksklusive materialer. Farveskemaet er lyst med elementer af havets turkisblå. 

Soveværelset vender ud mod det store panoramavindue og terrassen. Brisen fra havet, lyset og de blå farver inviteres helt ind i den store komfortable dobbeltseng. Der er to sofaer, som kan omdannes til senge til børnene.

Det lækre badeværelse er åbent og luftigt med hvide elementer og glas.

Der er tænkt på alle de små detaljer. Selv gangbroen ud til jeres Water Villa er udformet som en rokke.

Et magisk univers under og over havoverfladen

Husrevet byder på nogle af Maldivernes mest fantastiske dyk. Farvestrålende koraler og stimer af eksotiske fisk. Cinnamon Velifushi Maldives ligger i Vaavu atollen - en endnu uberørt atol relativt tæt på Male. Her kan i snorkle med børnene og lede efter klovnefisken Nemo, som vil begejstre næsten lige så meget, som de store fisk.

Det er ikke usædvanligt at møde den ufarlige nursehaj, som imponerer med sin 3 meter lange grå silhuet - den glider frem side om side med rokker og kæmpe havskildpadder. 

Det professionelle dykkerteam tager jer med ud på udflugter. En af de mest efterspurgte udflugter er en haj-tur, hvor I specifikt går efter at dykke med nursehajen.

Oplev atollen fra en kano - vandet er så klart, at det er som om, at kanoen svæver over havoverfladen eller tag børnene med ud på en delfinsafari eller fisketur på det åbne hav.

Solopgangen og solnedgangen er magisk - tag børnene med ud på stranden og oplev hvordan solens intense farver maler himlen i smukke nuancer. Det er et fantastisk øjeblik sammen med familien.

En af udflugterne går med en lokal dhoni ud til en af naboatollerne, hvor I kan komme tæt på lokalbefolkningen og købe små hjemmelavede souvenirs.

Aktiviteter til børn, unge og ungdommelige sjæle

Cinnamon Velifushi Maldives byder på en børneklub, hvor de mindste kan lege sammen. Personalet laver små aktiviteter og hjælper børnene. 

De unge kan mødes over poolbordet, tennisbanen eller på stranden til et match futsal eller volleyball.

Den store pool ligger helt ned til stranden. Her kan børnene lege, mens i nyder en kold øl i poolbaren.

Et lille paradis i Det Indiske Ocean

Atollen er et lille privat paradis med flere lækre restauranter og barer, der ligger lige ud til den smukke hvide sandstrand med palmer. En af barerne søger for festlig stemning og dans under den store stjernehimmel.

Restauranterne er kendt for deres høje kvalitet med eminent gode kokke, der både kan trylle med europæiske og lokale retter. De tager udgangspunkt i  friske lokale råvarer fra naboøerne. I hovedrestauranten serveres en overdådig buffet morgen, middag og aften. Måltiderne er inkluderet i prisen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.