Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJS MED BøRN

Villa Park (ex Sun Island) - en moderne ø i det smukke Indiske Ocean

Øen er omgivet af det smukke Indiske Ocean, azurblå laguner og hvide sandbanker. Inde midt på øen er der en tropisk botanisk have, hvor farvestrålende fugle holder til. 

Villa Park ligger i den sydlige Ari Atol ved siden af det verdenskendte South Marine Protected Area (SAMPA). 

Smukke moderne huse på stranden

De moderne huse ligger smukt placeret med udsigt til haven eller det store blå ocean. Alle huse har egen veranda, hvor I kan trække jer tilbage og nyde stilheden.

Lyset falder ind på store komfortable senge og den moderne indretning. Alle værelser har eget toilet og bad. Nogle af værelserne er indrettet, så der er plads til en familie og ekstra opredning.

Water Vilaerne ligger i den azurblå lagune. Fra terrassen er der direkte adgang til det varme klare vand. Udsigten kan nydes fra de private liggestole. Horisontens blå farver og lyset falder ind i soveværelset og den store komfortable dobbeltseng.

Et internationalt køkken

Der er flere restauranter på øen med hver deres køkken. Maldivisk, italiensk, thai og en restaurant i trætoppen, der serverer lækre retter med fisk, grønt og urter fra øen.

Bestil en romantisk middag for to i vandkanten og fordyb jer i naturens lyde, den smukke stjernehimmel og hinandens selskab.

Barerne ligger smukt placeret med udsigt til havet. Om dagen serveres forfriskninger og om aftenen serveres eksotiske drinks og kolde øl til tonerne af musikken blandet med lydene fra den tropiske ø.

Få et helt fantastisk ophold

På stranden kan I slappe af og nyde den fantastiske udsigt fra en liggestol med det varme Indiske Ocean ude i horisonten, azurblå laguner, bløde sand og kokospalmer. Det klare vand er dejligt varmt og indbyder til at tage en svømmetur.

Med snorkel og dykkerfødder kan i svømme ud på husrevet og opleve det farverige koralrev og de eksotiske fisk.

Der er mulighed for at leje cykler eller gå en tur i den botaniske have med de farvestrålende fugle.

Får I lyst til lidt action kan I komme på dykkertur og opleve koraler, eksotiske fisk, skildpadder og manta rays eller I kan leje et vandscootere og opleve den tropiske ø fra søsiden.

Det lækre spacenter inviterer til en verden fyldt med ro og velvære. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.