Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJS MED BøRN

Dubai, lidt mindre luksus - meget mere at shoppe for!

Dubai er en by, men samtidig en hel verden i sig selv. Lækre strande, dyre biler, luksushoteller og gigantiske shoppingcentre.

Selvom I vælger at spare lidt penge på hotellet, er det sandsynligt, at man i stedet bruger pengene på at shoppe lidt ekstra. For med et utal af shoppingcentre - heriblandt verdens største med 1200 butikker, 160 restauranter, skøjtebane, vandfald, verdens største akvarium osv. - er der rig mulighed for at svinge kreditkortet. 

Hotellet I bliver indlogeret på, er centralt beliggende i Dubai, så det er nemt at bevæge sig rundt i byen, Her kan I lade jer forføre af alle de mange seværdigheder, som de rige sheiker gerne dyster om, skal være større, dyrere, vildere, mere eksklusive, hurtigere eller mere betagende end seværdigheden ved siden af. Antallet af skyskrabere virker nærmest uendelige...

Foruden de imponerende bygningsværker, de store luksuriøse biler og alt det, der normalvis er betegnelsen for millionbyen Dubai, er der selvfølgelig også Jumeirah Beach! Dubai er ikke kun storbys oplevelse. Her kan I også sagtens nyde flere dage på stranden og blande lidt lækker badeferie ind - vejret er stort set altid godt, og stranden er virkelig lækker!

Dubai er egentlig lidt af et mekka for mange ting... både shopping, lækre strande, luksuriøse hoteller og biler, spa-behandlinger... Men I finder også, måske lidt mere overraskende, kontraster i byen. Tag for eksempelvis med på en guidet rundtur i byen, der tager jer med til den gamle bydel i Dubai. Det er virkelig en anden og meget spændende oplevelse at se, hvad Dubai var, inden rige sheiker tog over, og byggede skyskraber efter skyskraber.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.