Menu
Forside/Hvem er vi/Persondatapolitik

Persondatapolitik

Oversigt:

1.0 Dataansvarlig

2.0 Hvilke personoplysninger vi indsamler til brug for opfyldelse af vores tilbudsgivning og aftale med dig, samt i forbindelse med markedsføring.

3.0 Brugen af personoplysninger
3.1 Indsigt i personoplysninger m.v.
3.2 Sletning af personoplysninger

4.0 Datasikkerhed

5.0 Ændring af vores persondatapolitik

6.0 Cookies
6.1 Så lang tid opbevares cookies
6.2 Sådan sletter du cookies
6.3 Sådan undgår du cookies
6.4 Hvad cookies bruges til på vores website
6.5 Google Analytics (trafikmåling)

 

1.0 Dataansvarlig

Unique Travel ApS
Elmegårdsvej 23
4532 Gislinge
Kontaktemail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr. 35253939

 

2.0 Hvilke personoplysninger vi indsamler til brug for opfyldelse af vores tilbudsgivning og aftale med dig, samt i forbindelse med markedsføring.

I forbindelse med modtagelse af tilbud fra Unique Travel oplyser du en række personoplysninger: Dit navn, din email-adresse og dit telefonnummer. Disse oplysninger bruges for at kunne opretholde kontakten i processen af tilbudsgivning. Gennemfører du et køb (bestiller en rejse), så oplyser du derudover følgende personoplysninger: Din adresse, din fødselsdato, dit pasnummer samt dine betalingsoplysninger (såfremt betaling foregå via vores betalingsside).

NB: Du kan ikke gennemføre et køb hos os, hvis du ikke giver os de mindste- oplysninger, vi beder om.

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, se mere nedenfor.

De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold af Unique Travel specifikt til dig og for at kunne optimere Unique Travel.

Deltager du i de undersøgelser vi gennemfører, indsamler vi de oplysninger som indgår i undersøgelsen, herunder, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Deltagelse i undersøgelser er altid frivillig.

Vi bruger undersøgelserne til dels at forbedre vores tjenester, men også for at kunne tilbyde dig andre ydelser, herunder at målrette vores tilbud bedre til dig.

Behandlingsgrundlaget for indsamlingen af personoplysninger via vores undersøgelser er dit samtykke.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Trækker du dit samtykke tilbage, sletter vi de oplysninger, som vi alene har indsamlet som følge af din deltagelse i vores undersøgelser.

Er du endnu ikke kunde hos os, indsamler vi oplysninger om dig til brug for vores markedsføring overfor dig. Det gør vi for at kunne forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig.

Vi anvender kun din e-mail etc. til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil.

 

3.0 Brugen af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at afvikle vores kundeforhold med dig.

Ved køb af en rejse, giver du samtykke til at følgende oplysninger: dit navn, dit pasnummer, din fødselsdato samt dit tlf. nummer bliver udleveret til vores agent på den pågældende destination (3. lande), som herefter bliver dataansvarlige. Det er nødvendigt tredjemand (agenten) for at kunne levere det aftalte ifølge aftalegrundlag.

Vi bruger dem også til at forbedre vores tjenesteydelser og til at kunne målrette vores budskaber til dig, herunder målrette reklamer til dig.

Vi bruger de underleverandører der fremgår af https://uniquetravel.dk/underleverandoerer til behandling af dine personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med alle underleverandører, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

3.1 Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig hos Unique Travel, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke. Skriv blot til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

 

3.2 Sletning af personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe det er relevant. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet mod din anmodning. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail, eller sende os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

4.0 Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på tilbudsgivning, opfyldelsen af en kontrakt ved køb eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

5.0 Ændring af vores persondatapolitik

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

 

6.0 Cookies

Uniquetravel.dk anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer, og så du kan bruge vores kontaktformular.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

6.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

6.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

6.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem, du kan blokere dem direkte her på siden, ved at afvise bruge af cookies, eller se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

6.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at opretholde et funktionelt website, med kontaktformulare, statistik & nyhedsbrev tilmelding m.v.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

6.4.1 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Sidst revideret Maj 2018.

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Rejs med os fordi...

  • Specialister

    Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

  • Bedste priser

    Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

  • Totalløsning

    Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden