Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

PERSONDATAPOLITIK

Tryghedsgaranti hos Unique Travel


Bestil trygt din rejse - og få pengene tilbage hvis du ikke kan rejse pga. rejsevejledningerne.  

Bestil din rejse i god tid og få de bedste priser på både fly og hoteller. Køber du din rejse hos Unique Travel får du samtidig trygshedsgaranti tilknyttet din bestilling. 

UNIQUE TRAVEL 1

 

 

Hvad betyder Tryghedsgaranti?

  • Tryghedsgarantien er gratis.
  • Tryghedsgaranti tilknyttes automatisk din rejse.
  • Du kan FRIT AFBESTILLE eller RYKKE din rejse, hvis Udenrigsministeriet fortsat fraråder rejser til din destination, når der er 14 dage eller mindre til afrejse. 
  • Pengene tilbage hvis rejsen afbestilles eller annulleres. Ingen vouchers eller tilgodebeviser, med mindre du selv ønsker det. 
  • Du får mulighed for at planlægge din rejse i god tid og udnytte de gode rabatter og kampagner.
  • I øvrigt gælder vores almindelige betingelser.

Tryghedsgarantien gælder for alle nye bestillinger af rejser, der bestilles efter 12. oktober 2021.
Rejser købt før denne dato, kan have andre betingelser. 

Der skal være noget at glæde sig til

Der er lys - og vacciner - for enden af tunnelen. Verden er begyndt at åbne op, og mange af os længes både efter varmen, kulturen og oplevelserne. Der lempes på rejserestriktioner på destinationerne hele tiden, og for vaccinerede danskere og deres medrejsende børn under 18 år (også selvom de ikke er vaccineret), er de fleste rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet også GULE. Kig under afsnittet Generel Anbefaling hvor dette fremgår.
Med Unique Travels Tryghedsgaranti giver vi dig muligheden for at planlægge din rejse allerede nu - der skal være en rejse at se frem til, der skal være noget at glæde sig til.

Unique Travel følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger.
Se vores procedure herunder:

Røde rejsevejledninger til en destination, på Udenrigsministeriets hjemmeside, 14 dage eller mindre før afrejse, betyder at vi annullerer rejsen. I dette tilfælde vil vi tilbyde at tilbagebetale hele rejsens pris, eller at rykke rejsen til et senere tidspunkt. På nuværende tidspunkt er ingen af vores destinationer kategoriseret som røde.

Orange rejsevejledninger til en destination, betyder som udgangspunkt at alle ikke-nødvendige rejser til landet frarådes, forudsat at man IKKE er færdigvaccineret. Er man færdigvaccineret (herunder medrejsende børn under 18 år) er man undtaget denne anbefaling om, at alle ikke-nødvendige rejser frarådes (se under Generel anbefaling). For færdigvaccinerede danskere kategoriseres rejsevejledningen derfor som gul.
Unique Travel kan derfor med glæde gennemføre rejser til de orange lande, som tillader indrejse for danskere.

Ovenstående forudsætter dermed, at man er færdigvaccineret mod COVID-19 for at deltage på en rejse med Unique Travel. Såfremt man ikke er færdigvaccineret, og vælger at rejse alligevel, vil der gælde andre vilkår. Vi forsøger altid at finde en fleksibel løsning for vores kunder. Ring til os på 59498630.

 

Rejseforsikring med Corona-dækning

Vi anbefaler altid, at du tegner en rejse- OG afbestillingsforsikring, INDEN du booker en rejse. I tilfælde af sygdom eller andet der skulle forhindre jer i at rejse (se gældende betingelser hos jeres forsikringsselskab), vil afbestillingsforsikringen dække jeres tab, hvis I ikke kan rejse. Rejseforsikringen dækker jer under selve rejsen.

I denne særlige tid er det især vigtigt, at du undersøger, hvordan du er dækket af rejseforsikringen. Der kan være stor forskel på dækningen hos de forskellige selskaber. Hvis din egen forsikring ikke dækker tilstrækkeligt, så tilbyder Gouda i øjeblikket en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen. 

>> FÅ REJSEFORSIKRING MED CORONADÆKNING <<

 

Du kan i øvrigt altid orientere dig om rejsemålenes "farvestatus" på Udenrigsministeriets rejsevejledninger.