Menu
Forside/Rejsemål/Maldiverne/Mere om Maldiverne

Mere om Maldiverne

Olhuveli Beach and Spa Resort

Resortet har et motto: "Vær' så aktiv som du vil -  Vær' så afslappet som du vil - her er tiden helt din egen". I den smukke lagune ligger resortet på en lille ø, som dog forlænges en smule af de betagende vand-villaer på pæle over vandet. Her kan man glemme både tid og sted, og her får både krop og sind lov at mærke hvordan man slapper helt af. Det luksuriøse resort byder på kridhvide sandstrande og to infinity pools. Når man ikke lige slentrer en tur igennem det bløde sand, eller soler sig på liggestolen, så er der mulighed for at få pulsen lidt op i fitnesscenteret eller på tennisbanen. Snorkling og dykning er selvfølgelig et MUST, og øens har sit eget dykkercenter. Når sulten melder sig er der hele 4 restauranter, og solnedgang kan sagtens nydes fra én af øens 3 barer. Eneste advarsel er, at man godt kan blive afhængig af omgivelserne!    

Holiday Inn Kandooma

De færreste har set noget lignende. Et topmoderne resort i designer stil, og med forkælelse af omgivelserne både inde og ude. Uden tvivl et rigtig lækkert resort, med rigtig fine værelser og et poolområde som tager pusten fra de fleste, og med både infinitypool og børnepool. Her er plads til romantik for par og ægte familiehygge for børnefamilier. Underholdning er der masser af, da resortet både tilbyder børneklub, legerum og børnevandland. For de voksne er der fitnessrum og løbesti rundt om øen, og glem ikke at unde jer selv en skøn massage i resortets Spa. For de surfer-interesserede danner revet perfekte bølger på den anden side af øen. Dette er i sandhed en drømmedestiantion!

Adaaran Club Rannalhi

3-stjernet indkvartering, men 5-stjernede strande! På øen findes et par store strande af den bedste kvalitet. Mindre små strande fremkommer flere steder rundt omkring på øen, mellem små buske og træer, hvor man kan placere sig og føle sig alene i Paradis. Værelserne og vand-bungalows er en smule slidte, men det opvejes bestemt af omgivelserne! Et rigtig godt bud, hvis man vil bo lidt billigere, men også vil have nogle af de bedste strande lige udenfor døren! Bemærk at resortet ikke har pool.   

Biyadhoo Island Resort

Vil man bo billigere, men have nogle af de bedste strande og snorkling i Maldiverne, så er Biyadhoo Island Resort et super godt sted. Værelser og hotellet er lidt slidt, men omgivelserne i form af strande, både de store strande og små laguner er i verdensklasse! Øen ligger blot 30 min. sejlads i speedbåd fra Male Lufthavn, så meget nemmere bliver det ikke. Det azurblå hav og det frodige grønne landskab danner rammen om resortet og ferieboligerne der alle er udstyret med enten balkon eller terrasse og alle vender ud mod havet. Der er ingen pool, men det er gæsterne ligeglade med, for rigtig mange besøgende vender gentagne gange tilbage til dette resort. Og det siger måske mere om stedet...

Paradise Island Resort & Spa

Det er ikke uden grund at resortet hedder Paradise Island, for her finder man virkelig sin paradis bounty ø! Strandene er lange og brede, sandet kridhvidt, vandet varmt og krystalklart og med en farve som kræver at man gnider sig i øjnene eller kniber sig i armen. Man kan gå øen rundt på ca. 40 min i slentretempo, men hvorfor ikke gøre stop ved et lille stykke paradis-strand hvor man er helt sig selv. Med undtagelse af de billigste værelser, så er alle bungalows med havudsigt. Og vil man bo i vand-villa er dette nok det billigste sted med de flotteste villaer. Øen har bølgebryder, og derfor er vandet oftest helt roligt. Der er fisk at kigge på, men ønsker at snorkle/dykke ved koralrev, kræver det en tur ud med båd. Stedet har en dejlig pool med børnepool, direkte ud til stranden. Dette er stedet hvor man ikke bliver træt af udsigten, og hvor kameraet kommer på overabejde...

Bandos Maldives

Vil familien gerne have både strand, swimmingpool og husrev/koralrev lige udenfor døren, så er Bandos stedet. Øens strande ligger som små laguner rundt om hele øen, med masser af grønne træer som kan give skygge for solen. Swimmingpoolen er stor og børnepoolen er god. Begge har direkte adgang til poolbaren, så forældrene kan få sig en kold drink og børnene kan få sig en cola, uden at skulle forlade poolen. Det er muligt at leje snorkeludstyr og booke dykkerture direkte fra øen. Det bliver relativt hurtigt dybt og man skal ikke langt ud før man kan udforske livet på koralrevet. Standarden på bungalows er ganske god, og spiser man i buffet'en så serverer de et stort udvalg af god mad, med noget for enhver smag - også for børnene. 

Fihalhohi Island Resort

Klart et af de billigste ø-resorts at bo på, og her er plads til hele familien. Som et af de få steder på Maldiverne tillader de hele 2 ekstraopredninger på de fleste værelser, så familien kan bo samlet. Her er lavvandet lagune, masser af skyggeområder fra træer og buske og store åbne sandstrande. Perfekt for børnefamilier. Resortet er 3-stjernet og har ingen pool, men til gengæld er strandene absolut af bedste kvalitet. Det er et fint og billigt resort, nogle steder kan det virke lidt slidt, men værelserne er overraskende fine.


Øen Maafushi

Blot 1,5 time med færge fra Male hvor lufthavnen ligger, findes øen Maafushi. Øen er lokal, men har et stort udvalg af forskellige gæstehuse og hoteller. Her bor man lidt billigere, men får tilgengæld meget hotel for pengene. Øen ligger stadig i sejlafstand til mange af de mere luksuriøse resorts på naboøerne, og man kan med fordel købe en dagsbillet til ét af disse steder og nyde godt af alle faciliteterne, uden at skulle betale den høje pris for at bo der. 
Øen er muslimsk, og der er regler for påklædning. De fleste steder på øen er det ikke tilladt at gå rundt i bikini. Nedenstående resorts har dog tilladelse til solbadning i badetøj på stranden og ved poolen. Der må ikke serveres alkohol på øen, men for at tilgodese turisterne kan man ved solnegang nemt blive sejlet 150 m. ud til nogle store både hvor der serveres kolde øl og drinks. Desuden masser af spisesteder. Man kan nemt starte sin ferie på Maldiverne med 3-4 dage på Maafushi og derefter slutte af med 3-4 dage på én af øerne. Det er én måde at få feriebudgettet til at række længere på.

 - Arena Beach Hotel

Et mindre og rigtig lækkert hotel, som har en god beliggenhed og - ikke uvæsentligt - ligger DIREKTE på stranden! På flere af værelserne har man mulighed for havudsigt. Dette er klart stedet man skal bo, hvis det skal være det bedste på Maafushi.

 - Kaani Beach Resort

Rigtig hyggeligt hotel, som ligger blot 70 meter fra stranden. Stedet har dog ingen pool, men er et rigtig godt sted at bo på Maafushi.

 

 - Kaani Village & Spa

Samme standard og ejer som Kaani Beach Hotel. Ligger lidt længere væk fra stranden (150 meter), men til gengæld har stedet swimmingpool.

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden