Menu
Forside/Rejsemål/Malaysia/Storby ferie

Storbyferie i Malaysia - Østens mest charmerende storby!

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er Malaysias hovestol, og huser knapt 7 millioner indbyggere. Det er tydeligt at Kuala Lumpur er stedet hvor øst møder vest, for du kan både tage på lokalt marked i China Town, der oser at østens charme, og du kan tage til ét af store shoppingcentre (med det højteknologiske skytrain) hvor butikker som Prada, Gucci og Burberry venter på at tage imod dit kreditkort.

Rejser til eller fra Malaysia, vil næsten altid give mulighed for et stop i Kuala Lumpur, da dette er udgangspunktet for både tog og fly. Flyv f.eks. til en by i nærheden af Perhentian Islands (se mere under "badeferie") eller tag toget dertil. Eller hvad med at flyve til Borneo - som også er en del af Malaysia.

KL Tower 

Er man vild med højder, romantik eller bare en fantastisk udsigt, så skal man besøge KL Tower i Kuala Lumpur. I virkeligheden er det et radiotårn på 421 meter, men udsigts-etagen i 276 meters højde er skam rigeligt. Besøg f.eks. tårnet sidst på eftermiddagen, og spis middag i den roterende restaurant eller blot sidde og nyde udsigten i alle retninger, så langt øjet rækker. Særlig smukt er det at se solen gå ned, farvespillet på himlen og alle lysene som tændes rundt om i byen.

 

Patronas Towers

Har man ikke fået nok af højder, bør man helt sikkert også se Patronas Towers i Kuala Lumpur som er to tvillingetårne med en bro imellem ca. halvejs oppe. Det er muligt at komme op på denne bro, men det er kun et ist antal billetter der gives ud hver dag, så man bør være der tidligt. Med på billetten følger en halv times biograffilm om opførelsen af tårnene, der får én til at have en vis respekt for både arkitekter og håndværkere på byggeriet.

 

China Town - Kuala Lumpur

I China Town finder man de billigste hoteller, men generalt for Kuala Lumpur er, at det som regel altid er en god ide at booke sin værelse på forhånd. China Town er en oplevelse for alle sanser, med luften fuld af lækre krydderier og urter, charmerende støj fra gadekøkkener, og et mekka af små boder med kopivarer hvor der selvfølgelig pruttes om prisen.

  

 

Blød-landings-pakke

VI ANBEFALER EN BLØD LANDING, når man ankommer til Kuala Lumpur. Med en Blød-landings-pakke er der betalt for at man bliver hentet i lufthavnen, kørt ind til sit hotel i byen og 3 overnatninger på det hotel man har valgt at bo på. På den måde kan man selv bestemme, i hvilket tempo man ønsker at opleve Kuala Lumpur.

Pris pr. person fra kun: 490,- DKK*


 
Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden