Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Siem Reap, Koh Kong og Kon Rong Island

Angkor Wat – et af verdens syv vidundere

Første stop på rejsen er Siem Reap. I kort afstand fra byen gemmer omgivelserne på et af verdens syv vidundere – det arkitektoniske mesterværk Angkor Wat. Til fods vil det tage flere uger, at se alle templerne i området, men der er mange andre måder at opleve de smukke templer. Tag en dag på cykel, hvor både lyde og dufte spiller en rolle i dine iagtagelser, eller tag turen rundt i jeep med en lokal guide. Med en god guide ved hånden får du meget mere ud af dit besøg, og tiden bliver brugt ved de flotteste og mest specielle af templerne. Gå ikke glip af at se solopgangen, der magisk oplyser de utroligt smukke templer, samtidig med at området endnu ikke er overrendt af turister og varmen midt på dagen. Gør dig selv den tjeneste at få allermest ud af dette overvældende - og mindeværdige - besøg.

Solopgang og jeep-tur ved Angkor Wat - læs mere

Angkor Wat på cykel - læs mere

Lokalområderne og landsbyerne udenfor Siem Reap er ligeledes en helt utrolig oplevelse. Vi anbefaler at I tager jer god tid til at besøge de specielle landsbyer. Oplevelsen af kulturen er autentisk og lokalbefolkningen er helt utrolig imødekommende.

Vi vil gerne fremhæve landsbyen Kompong Lake Village on Stilts. Alt efter om man er i eller udenfor regnsæsonen er oplevelsen helt forskellig. Husene er bygget på stylter og regnsæsonen er byens galder dækket af vand og alt trafik foregår med både. Udenfor regnsæsonen er gaderne normale.

I skal bo 3 dage på det smukke Rambutan Siem Reap Resort med luksuriøse værelser, afdæmpede farver, æstetisk indretning og et lækkert pool-område. Resortet byder på både restaurant og bar. Det er det perfekte sted at bearbejde de spændende oplever og indtryk, man med sikkerhed får, når man er på tur i området omkring Siem Reap og Angkor Wat. Resortet ligger væk fra turismen og den travle hverdag omkring Siem Reap by. De tropiske omgivelser og naturens lyde sørger for, at I hurtigt glemmer, at I er tæt på én af Cambodias mest besøgte byer og seværdigheder.

Koh Kong – Overnat midt i junglen og kom tæt på lokale stammer

Drømmer du om at besøge regnskoven og være en del af dens pulserende liv. Det er en vild oplevelse, at campe i junglen midt i det naturskønne Koh Kong-område.

Koh Kong er spækket af uforglemmelige oplevelser. Der er mange aktiviteter, som I kan kombinere. Tag på en kanotur i floden til de lokale vandfald eller på en afslappende sejltur i nærheden af resortet. Meld jer til forskellige guidede trekking ture ind i regnskoven og i mangroven – og gå på opdagelsen i det rige dyre- og planteliv. Udvid med trekking i Kardemomme bjergene, hvis I gerne vil have lidt klipper med på turen.
Vil I gerne tæt på lokalbefolkningen og lære om kulturen og det daglige liv, så har I en unik mulighed for at besøge flere mindre stammelandsbyer og en fiskerlandsby i nærheden. Det virkelig et besøg værd!

I bliver indlogeret i Rainbow Lodge lige nede ved floden. Hytterne ligger inde i regnskoven 2 minutters gang fra floden. Man får sin egen hytte. Her er rent og pænt, en fin seng, en fan i loftet og egen terrasse. Der er hængekøjer omkring værelserne, så man kan nyde roen i junglen, og slappe helt af i de skønne omgivelser.

Ved hytterne er der et stort restaurantområde, hvor alle dagens tre måltider bliver serveret, og man kan få nogle drinks eller snacks. Det er hyggeligt lavet i naturlige materialer, og servicen er virkelig god.

Nede ved floden finder man både brusere, badebro, kanoer, liggeområder og hvad man ellers kunne have brug for.

Her kan I vælge at skrue helt ned for tempoet et par dage og nyde omgivelserne eller være mere aktive og tage på nogle af de mange udflugter der tilbydes.

Koh Rong – badeferie på en ægte bounty ø

Jeres rejse afsluttes med badeferie på en ÆGTE bounty-ø. Koh Rong er et paradis og en helt uberørt oase. Her finder du tæt frodig jungle, eksotiske dyr, kridhvide sandstrande og krystalklart vand i smukke turkise nuancer.

På bagsiden af øen ligger jeres hotel Soksan Beach Resort. Hvid sandstrand, så langt øjet rækker med små bungalows, skyggefulde palmer, badebro og liggestole ved vandkanten. Du har paradiset næsten helt for dig selv.

Du bliver indlogeret i et af de smukke bungalows med terrasse. De er lavet i naturmaterialer og i meget høj standard. Stilen er virkelig gennemført. Du kan bo direkte på standen eller vælge en bungalow med udgang til haven. Alle bungalows har toilet, bad, aircondition og wify. Restauranten byder på lækker asiatisk mad.

Atmosfæren på Resortet er fuldstændig magisk og giver dig mulighed for, at komme helt ned i gear. I nærheden ligger en lille lokal landsby, hvor i kan opleve stemningen og følge de daglige gøremål. På hesteryg kan I besøge junglen og komme tæt på det rige dyreliv eller I kan leje en scooter og køre ud til en lille øde strand, hvor I kan have paradiset helt for jer selv – så husk håndklædet og en lille picnickurv. Med snorkel og maske kan I udforske det spændende og farverige liv og koraller under havoverfladen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.