Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Meget af det bedste af Malaysia og Borneo

Jeres 20 dages Borneo-rundrejse, starter i kulturknudepunktet, Kuala Lumpur. Kuala Lumpur er en perfekte smeltedigel af mangfoldighed, kulturen er rig og forskelligartet, og minoriteterne er mange - og det fungerer bare! Kuala Lumpur betegnes som Østen mest velfungerende storby, og alt går op i en højere enhed, både i forhold til oplevelser, kultur og infrastruktur. 

Vores anbefalinger til et besøg i Kuala Lumpur er mange, men nogle eksempler på, hvad I især IKKE må gå glip af er - den fantastiske street-food der findes på gader og stræder, livet i China Town, og selvfølgelig de berømte Patrona Towers. 

Fra Kuala Lumpurs menneskerige gader og rige kultur, går turen videre til Borneos frodige jungle, og rige dyreliv. Her tager jeres næste oplevelser udgangspunkt i Sandakan, hvorfra en spændende 4 dages Wildlife Safari-tur starter, med det prisbelønnede Sukau Rainforest Lodge.

De næste 4 dage kommer blandt andet til at byde på oplevelser på Turtle Island, hvor havskildpadder kommer op på stranden om natten og lægger deres æg, et unikt indblik i dyrelivet i junglen, og det arbejde der bliver gjort for at sikre overlevelsen for de mange truede dyrearter. Dette inkluderer blandt andet et besøg på Orang Utan Rehabilitation Centre, med flere vilde orangutanger, der er blevet reddet. Her gør personalet et helt utroligt arbejde med de fantastiske dyr, og målet er selvfølgelig at alle orangutangerne skal ud og klare sig selv i junglen igen. I vil også på de 4 dage få mulighed for at se både verdens mindste bjørn, i det lokale reservat, vilde elefanter, næseaber, krokodiller og MEGET mere - dyrelivet her er helt utroligt rigt, og på jeres udflugter er der derfor rigtig stor chance for, at I får set alle disse dyr!

I bliver indlogeret på det skønne lodge, midt inde i junglen, hvorfra man via en gangbro kan gå på opdagelse i junglen på egen hånd, når dagens planlagte ture er overståede. I kommer også på sejlturr ud på junglens floder og oplever den ubeskriveligt flotte og meget dyrerige natur, lige midt i det hele - og det er en helt utrolig måde at opleve livet i junglen på!

Efter 4 dages spændende safari-oplevelser, tilbringes der et par dage i Kuching. Kuching er en rigtig hyggelig by, i smukke grønne omgivelser, og med en imødekommende og venlig lokalbefolkning. Udforsk byens spændende gader med spændende tekstil- og madboder, og nyd de skønne omgivelser. Som sagt har Borneo noget af det rigeste dyreliv og noget af den smukkeste og mest uberørte natur man kan finde, og også i Kuching, er det mulighed for at opleve noget af dette. Vi anbefaler jer at besøge nationalparken Bako. Her sejler I ud til en strand og går derfra ind i den frodige nationalpark, der gemmer på et dyrerigt liv - en rigtig stor naturoplevelse!

Turen går videre til Borneos største by, Kota Kinabalu. Borneos "hovedstad", byder på et utal af udflugtsmuligheder, og vi kan kun anbefale at I udnytter nogle af de mange muligheder. Besøg for eksempel Mount Kinabalu, et af de højeste bjerge i Sydøstasien, tag på rafting langs floden, gennem det frodige landskab, eller oplev området omkring Kota Kinabalu på en cykeltur! Det er bare med at vælge, og med de mange muligheder der byder sig, kan dette godt være lidt svært!

Her fra går turen videre til det smukke barfodsparadis, Perhentian Islands. Her venter der jer 6 afslappende badeferiedage på de smukkeste bounty-strande. Med krystalklart vand og silkeblødt sand - på Perhentian er der mulighed for at bo direkte på stranden i beachfront bungalows, og at snorkle direkte fra stranden. Her er det bare med at smide skoene, begrave fødderne i sand, nyde en kold drink på stranden og lade ferie-roen sænke sig inden turen igen vender hjem til Danmark. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.