Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Dubai, Koh Chang & Koh Kood

15 dage med verdensklasse destinationer og oplevelser. Rejsen starter i Dubai, som på MANGE måder kan beskrives som ekslusiv, utrolig og i verdensklasse. Foruden verdens eneste 7-stjernede hotel, verdens højeste bygning, verdens største og dyreste shoppingcenter osv., finder I også helt fantastiske oplevelser! Tag på shopping i de mange imponerende centrer, gå langs havnepromenaden og kig på de mange luksuriøse yachts, tag på ørken-safari eller tag på en rejse i Dubais historie på vores city-tour. Dubai er mulighedernes by, og der gemmer sig oplevelser i utallige forskellige former.

Og så finder I desuden også nogle helt utrolige strande, hvor I kan nyde det gode vejr (som I finder året rundt) og slappe af i de eksklusive omgivelser.

Fra Dubais fascinerende beton jungle, til hvide lavvandede strande i Thailand. Omgivelserne ændrer sig markant, når rejsen går mod de to næste destinationer, Koh Chang og Koh Kood i Thailand.

Koh Chang er én af Thailands største øer, og er dækket af 80% frodig grøn natur, og hjemsted for mange lækre strande. Selvom turismen har fundet hertil, og øen er en ret popylær destination på mange Thailandsrejser, så kan I stadig finde små uspolerede perler både natur- og kulturmæssigt, og den generelle stemning på øen præges stadig af en afslappet atmosfære.

Koh Chang er desuden også en ø med et væld af udflugtsmuligheder. Tag f.eks. på snorkeltur til Koh Mak, gå på opdagelse i øens jungle eller nyd dagene med tæerne i sandet på en af øens fantastiske strande.

Fra Koh Chang går turen med færge videre til paradisøen Koh Kood. Koh Kood er, hvad man kan kalde, et ægte ferieparadis - her finder I fantastiske resorts, skønne hvide strande og svajende palmer. 

På Koh Kood står tiden stille, og stedet gør indtryk på alle, der kommer til øen - det er en fredelig ø med langt mellem resortene, og på trods af den stigende popularitet blandt turister mærker man ikke meget til dette. Øen er relativt stor pg med gode veje, så vi kan anbefale jer at leje en scooter, smide et håndklæde bagpå og køre ud og finde en strand. På Koh Kood findes der stadig strande, hvor man kan ligge helt alene! Her har I virkelig mulighed for at trække stikket og lade tiden stå stille. Vores kunder ELSKER dette sted - og det samme gør vi!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.