Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Rundrejse - Det bedste af Sri Lanka om sommeren

Rejsen starter i Unawatuna. Her finder I både gode strande, lækre hoteller og masser af muligheder for snorkling og dykning, og er man til vragdyk er det stedet at besøge.

For dem som hellere vil udforske naturen oven vande, findes der masser af gode vandrestier til smukke udsigtsposter. Og er man bare til afslapning, så er stranden og de rolige bølger stedet at tilbringe tiden. Om aftenen er der - som mange andre steder i Sri Lanka - rig mulighed for at gå ud og spise og shoppe om aftenen.

Fra Unawatuna starter sommerversionen af vores helt unikke 6 dages rundrejse på Sri Lanka – brug tiden bedst muligt på de mest oplevelsesrige ting i Sri Lanka, specielt udvalgt af os personligt. Bjergtagende naturscenarier, et imponerende dyreliv og en spændende kultur der både ses, mærkes og føles HELT ind i sjælen!

På hele jeres rundrejse vil I have den samme privat chauffør/guide, der undervejs vil fortælle jer spændende historier og give jer unikke indsigter i både hverdagen på Sri Lanka, i landsbyerne og naturen, men også i landets kultur. Det er den perfekte måde at opdage et land på!

Jeres rundtur vil blandt (meget) andet tage jer på en spændende Safaritur i både Uda Walawe og Yala Nationalpark, hvor der gemmer sig både leoparder, elefanter, vandbøfler, krokodiller, bjørne og meget mere – det er bare med at holde øjne og øre åbne!

Turen går også til bjergdalene, hvor både søer, bjerge og floder danner de skønneste udsigter, og gemmer på et utal af te-plantager. I vil se vandfald, klipper, bjerge, floder og kulturrige byer, der alt sammen fortæller en historie om Sri Lanka og lokalbefolkningen. I kan godt se frem til 6 helt utrolige dage!

Rundrejsen afsluttes i Tricomalee med nogle af verdens bedste strande og en spændende historie, der strækker sig længere tilbage end mange andre byer i Asien. Tricomalee er bestemt et besøg værd, og noget I godt kan se frem til!

Nyd roen på de øde strande, der kun bliver delt med få andre turister og et par køer, og kig ud over havet, hvor et par lokale fiskere hiver dagens fangst i land fra strandbredden – med en baggrund af svajende palmer. Dét er paradis og badeferie!

Er man til fantastiske koralrev ligger Pigeon Island blot en kilometer derfra. Her er rigtig god mulighed for at gå på opdagelse under havets overflade, eller dase ved én af de små laguner – et rigtig godt udgangspunkt for en endagstur!

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Sri Lanka

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.