Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Bentota, 4 dages rundrejse & Unawatuna

Denne rejse er populær for jer, som gerne vil på en kortere rejse og stadig have en spændende rundrejse i Sri Lanka med i programmet. Rundrejsen er i dette forslag skåret ned til et minimum - og alligevel vil I ikke gå glip af det bedste.

Vi har lavet en lightudgave af vores normale rundrejse og i kombination med en masse dage med jeres eget program, hvad enten det er badeferie eller oplevelser på egen hånd, så vil I stadig komme hjem med masser af dejlige ferieminder fra Sri Lanka.

Rejsen starter med et ophold i Bentota, beliggende på Sri Lankas sydvestkyst. Området har masser af strande, og her findes både små hyggelige boutiquehoteller og store luksusresorts.

Dagene i Bentota kan sagtens bruges som rene afslapningsdage, eller man kan tage på bådudflugt til den fascinerende mangroveskov, hvor man hver gang betages af, at mangroven omslutter båden fuldstændig over jeres hoveder, mens man lytter til stilheden.

I nærheden af Bentota ligger også flere havskildpaddecentre, hvor I kan komme helt tæt på de kæmpestore dyr. Selve Bentota er mest en lokal by, hvor I kan sagtens slentre en tur forbi de små butikker og markeder.

Herefter venter jer 4 spændende dage (3 nætter), når I skal på rundrejse på øen og ud at se endnu mere af, hvad Sri Lanka har at byde på. I løbet af de 4 dage skal I besøge te-plantager, se vandfald, I skal på safari i Uda Walawe Nationalpark og mærke suset i maven, når I ser udsigten ved "Worlds End" i Hortons Plain Nationalpark samt nyde duften og farverne på de lokale markeder.

I kan læse alt om de enkelte oplevelser på jeres rundrejse lige her.

Alt imens sørger jeres private chauffør både for, at I kommer sikkert rundt, og vil undervejs fortælle jer om landet samt svare på alle de spørgsmål, I måtte have. Han er jeres private guide under hele rundrejsen.

Den sidste del af rejsen skal I tilbringe i Unawatuna. Her findes et samsurium af lækre strande, store hoteller, spændende snorkle- og dykkersteder (heriblandt vragdyk), betagende udsigter og masser af vandrestier.

Gå på opdagelse - hvad enten det er i den frodige natur, under vandet eller slap af i palmernes skygge. Stedet emmer af god stemning, og er den perfekte afslutning på jeres rejse til Sri Lanka.

Snyd ikke jer selv for et glimt af de gigantiske kæmpehvaler, der boltrer sig i havet ud for Sri Lankas kyst. Fra Mirissa, der ligger i kort afstand fra Unawatuna, kan I tage med på hvaltur, hvor man fra bådens dæk har mulighed for at opleve havets kæmper, heriblandt blåhvaler. Den bedste tid for hvalsafari er fra november til april.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Sri Lanka

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.