Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Rundrejse - med alt det ALLERBEDSTE fra Sri Lanka

Rejsen starter i Negombo – en by der har udviklet sig meget med den stigende turisme, men hvor man også stadig kan opleve det traditionelle Sri Lanka. Strandene i Negombo er (udenfor regntiden) virkelig lækre. Vandet er varmt, strande er brede og bølgerne rolige – så altså også helt perfekt for børnefamilier!

På stranden kan man få et helt specielt indblik i en del af lokalbefolkningens hverdag, for her findes et stort fiskeområde - det vigtigste på hele Sri Lanka - og her kan man se med, når de lokale fiskere kommer ind med dagens fangst. Det er en helt uforglemmelig oplevelse at se dagens fangst blive ordnet og klargjort – på ÆGTE srilankansk vis, inden de bliver sendt videre til de lokale fiskemarkeder.

Den øgede turisme har påvirket bylivet i Negombo, og det betyder, at stemningen er lidt en anden, men ikke på en dårlig måde. Her finder man nemlig lækre hoteller, restauranter og butikker, som helt sikkert er værd at gå på opdagelse i.

Efter nogle dage i Negombo er det for alvor tid til at opdage Sri Lanka og alt det bedste landet har at byde på! De næste 6 dage vil jeres private chauffør tage jer med til de mest utrolige, autentiske, spændende og naturskønne områder af den fantastiske ø. I vil få et helt unikt indblik i både kulturen, dagligdagen og alt hvad der hører til.

Jeres chauffør vil undervejs fortælle jer en masse historier om de steder, I besøger – og selvfølgelig svare på de spørgsmål I måtte have undervejs! HUSK også, at rundrejsen sagtens kan tilpasses, hvis I ønsker at bruge flere eller færre dage på nogle af destinationerne. I kan læse om denne rundrejse, dag for dag, lige her!

Rundturen vil blandt andet tage jer forbi Dambulla templet, bestigning af Sigiria, te-plantager, Hortons Plains National Park, der er kendt for "Verdens Ende" og et omfattende dyreliv, vandfald, jeepsafari på udkig efter vilde dyr i både Uda Walawe Nationalpark og Yala Nationalpark - og ikke mindst den fantastiske togtur igennem en smuk naturkulisse til landsbyen Ella. Det bliver 6 begivenhedsrige dage fyldt med spændende oplevelser og massevis af nye indtryk!

Ferien sluttes af med masser af afslapning, solbadning og feriehygge under palmerne i Mirissa – den perfekte måde at fordøje oplevelserne fra de seneste dages begivenheder.

I Mirissa skal I bo på et lækkert strandresort direkte ud til én af Sri Lankas bedste strande. Her er stemningen virkelig helt speciel – de idylliske omgivelser er helt perfekte, når man skal skrue helt ned for tempoet og bare slappe af.

Dagene går mest med afslapning, men snyd ikke jer selv for en hval-udflugt en tidlig morgen, hvor der er gode chancer for at spotte både blåhvaler og kaskelothvaler. Der er også rigtig fine muligheder for at snorkle og surfe, hvis I ønsker lidt mere adventure og flere oplevelser!

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Sri Lanka

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.