Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Kuala Lumpur, Singapore & Sibu Island

I Kuala Lumpur udforsker I byen på egen hånd - med alle vores gode råd i ærmet selvfølgelig. Det er tydeligt, at Kuala Lumpur er stedet, hvor øst møder vest, for I kan både tage på det lokale marked i China Town, der oser af østens charme, og I kan tage til ét af de store shoppingcentre (med det højteknologiske skytrain), hvor butikker som Prada, Gucci og Burberry venter på at tage imod dit kreditkort. 

Kuala Lumpur er i sandhed et kultur-knudepunkt, og mangfoldigheden er utrolig. Det er et fantastisk sted at opleve, og indtrykkene er nærmest endeløse. Tag på opdagelse i streetfood-markedets kulinariske virvar og udforsk de storslåede varemærker og seværdigheder. I Kuala Lumpur kommer I ikke til at kede jer, men tager afsted med en kuffert fyldt med spændende, nye indtryk!

Fra Malaysias hovedstad rejser I med fly til Singapore. Singapore er byen og landet med måske verdens reneste gader og stræder, og det er ikke uden hårdt arbejde. Der er bøder for at tygge tyggegummi i metroen og for at smide et lille stykke papir på gaden, så man skal huske at sætte sig ind i landets regelsæt, der er udgangspunktet for verdens måske reneste storby.

I Singapore finder man masser af shopping, masser af seværdigheder og turistattraktioner. Her går dagene hurtigt, og man får gået en del, men det er det værd - og I behøver ikke at bevæge jer så meget, når rejsens afsluttes på øen Sibu.

Her er det tilladt at slænge sig på solsengen dagen lang, bade, snorkle eller nyde en kølig drink. Rejser I med børn, vil de ELSKE dette sted, hvor der masser af børneaktiviteter og underholdning - uden det er et koncept hotel! Her går konceptet i alt sin enkelthed ud på, at alle skal hygge sig i smukke tropiske omgivelser! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.