Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Phnom Penh, Siem Reap, Bangkok, Koh Kood & Koh Chang

Cambodia har masser af smukke seværdigheder. Nogle seværdigheder er også en smule bizarre, men vidner om den frygtelige historie, som landet har været igennem, ikke mindst under Pol Pots drabelige magtstyre. Krigsmuseet og The Killing Fields, lige udenfor Phnom Penh, er barske realiteter, men fortæller meget om landet.

Transporten fra Phnom Penh til Siem Reap foregår i båd, som blot er en ny og anderledes måde at opleve landet og naturen.

Blot få kilometer fra byen Siem Reap findes et af verdens syv vidundere - nemlig Angkor Wat. Et arkitektonisk mesterværk på højde med pyramiderne, bygget i begyndelsen af det 12. århundrede. Det ville tage flere uger at se alle templerne i området, så en guidet tur på cykel kan anbefales.

Næste stop er i storbyen Bangkok. Her kommer I ikke til at kede jer og bliv ikke overrasket, hvis I ikke føler, at I er færdige med Bangkok efter denne rejse! Her bor I lige ned til floden i centrum af Bangkok. Et perfekt afsæt for nogle af vores udflugter eller udforskning af byen, på egen hånd. Vi anbefaler vores udflugt Bangkok - på to hjul, hvor I udforsker byen på cykel. Og så kan man ikke sige Bangkok uden at sige streetfood - tag på et kulinarisk eventyr i Chinatown og lad jeres smagsløg forføres af det thailandske køkken.

På Koh Kood står tiden stille, og stedet gør indtryk på alle, der kommer til øen - Koh Kood er en fredelig ø, og kan kun prale af nogle få resorts. Her står tiden stille, og det lader man den gøre. Vi er kommet tilbage til øen gang på gang. Det skyldes også, at det er SÅ fedt et sted at være! Lej en scooter, tag et håndklæde bagpå og find en strand, hvor I kan slå jer ned og nyde det bounty-PARADIS, som Koh Kood er. Her kan I virkelig trække stikket ud og bare nyde udsigten udover vandet, de svajende palmer og solnedgangen. Vores kunder ELSKER dette sted - og det samme gør vi!

Koh Chang er en af de største øer i Thailand, og består af ca. 80% jungle. Det er en rigtig stor ø, og der er et væld af udflugtsmuligheder, lækre strande, shopping, barer og restauranter. Koh Chang byder på frodig regnskov, bjergrige landskaber og ikke mindst kridhvide bounty-strande og høje slanke palmer, der svajer i vinden.

På denne rejse er der noget for enhver smag og masser af oplevelser i vente! I vil uden tvivl komme hjem med fantastiske oplevelser i bagagen, som giver jer lyst til at tage hjem og planlægge jeres næste eventyr med det samme! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.