Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

RUNDREJSER

Siem Reap, Phnom Penh, Koh Kong & Koh Kood

Første stop på rejsen er Siem Reap. Blot få kilometer fra byen findes et af verdens syv vidundere - nemlig Angkor Wat. Et arkitektonisk mesterværk på højde med pyramiderne, bygget i begyndelsen af det 12. århundrede. Det ville tage flere uger at se alle templerne i området, så en guidet tur på cykel kan anbefales.

Transporten fra Siem Reap til Phnom Penh foregår i båd, som er en fantastisk og anderledes måde at opleve landet og naturen, som det flyder forbi.

Cambodia har masser af smukke seværdigheder. Nogle seværdigheder er også en smule bizarre, men demonstrerer også den forfærdelige historie, som har været med til at præge landet, ikke mindst under Pol Pots drabelige magtstyre. Krigsmuseet og The Killing Fields, lige udenfor Phnom Penh, er barske realiteter, men siger meget om landets historie og kultur.

Herfra går turen videre mod grænsen til Cambodia, hvorfra I transporteres til Koh Kong, som er et stort natur- og flodområde. Koh Kong er en nærmest uberørt nationalpark i Cambodia, og er især kendt for smukke trekkingture i den frodige natur, vandfald og adventure-aktiviteter. I skal bo på Koh Andet Eco Lodge, der er et perfekt udgangspunkt for udflugter i flodområdet.

Afslutningsvis står den på afslapning på den smukke thailandske ø Koh Kood - der er fredelig og med få resorts. Her kan tiden hurtigt gå i stå, og I kan blot nyde tilværelsen. Vores kunder ELSKER dette sted, og det er ikke for sjov, at det er en af de destinationer, som vi bruger allermest. Turismen er endnu ikke blomstret helt op endnu, hvilket betyder, at stemningen og atmosfæren er mere intim og autentisk. Øen har de mest naturskønne omgivelser, med de smukkeste strande med silkeblødt sand og det klareste vand! Og så kan vi varmt anbefale jer at leje en scooter, smide et håndklæde bagpå og tage på eventyr på øen og finde en strand, I kan smide jer på!

Vi garanterer, at I kommer hjem med fornyet energi og kufferten fyldt med minder og oplevelser, I sent vil glemme!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.