Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Den Store Bali Rundrejse

Turen starter på en bakkeskråning oppe på et bjerg - på Ecolodget Bali Lush. Det er et helt fantastisk, intimt og autentisk lodge, med kun fem bungalows, en restaurant, en lille pool, og en udsigt der sjældent er set lignende! Alle steder på resortet kan man nyde udsigten udover rismarkerne og de lokale risbønder, der passer markerne og deres dagligdag.

Hvis man, udover forventning, skulle blive træt af Bali Lush's utrolige omgivelser og udsigter, tilbyder lodget massevis af udflugter i lokalområdet. Her tilbydes forskellige udflugter, hvor man kan komme lidt længere ud i den uberørte natur, og tættere på lokalbefolkningen - så man kan få den fulde autentiske lokaloplevelse. Du kan også komme på en guidet scootertur, hvor du vil blive taget rundt i lokalområdet - og bare rolig, du sidder bagpå din guide, så du har rig mulighed for bare at suge til dig, uden at skulle koncentrere dig om at køre.

Næste stop er i Banyuwedang (West Bali Nationalpark) på Naya Gawana Resort. Nationalparken er fyldt med tæt jungle og massevis af spændende dyr - Menjangan hjorten, leguaner, aber og især fuglelivet er populært i parken! Også undervandslivet er en kæmpe oplevelse ved parken - der er masser af dyr og natur og udforske, så det er bare med at udnytte tiden med en snorkeltur til Menjangan Island, der byder på noget af det bedste snorkling på Bali!

Ikke langt fra nationalparken ligger Lovina, som er næste stop på rundrejsen. Lovina er i sandhed en by helt nede i gear, hvor man virkelig kan få slappet af - men stadig med masser af seværdigheder, og udflugtsmuligheder. Fra stranden i Lovina kan man tage på delfintur om morgenen, besøge og bade i Singsing-vandfaldet, eller de varme kilder i Banjar. Og så må du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af Østens absolut smukkeste solnedgange, hvor der spreder sig et helt eminent rødt lys når solen går ned i horisonten bag små øer og bjerge.

Næste stop, Amed! Strandene ved Amed er mørke pga. tidligere tiders vulkanaske, men det gør dem ikke mindre indbydende, og en dukkert i det klare vand afslører et farverigt liv af fisk. Er man dykker, er der al mulig grund til at glæde sig! Her er der nemlig mulighed for et såkaldt "wall-dive" og til at se gamle krigsvrag, der gemmer sig på bunden. Stemningen er afslappet og behagelig, og indbyder til at tempoet bliver skruet helt ned.

Blot et par timers sejlads direkte fra Amed, ligger Gili-øerne som består af tre ÆGTE bounty-øer. Hvide sandstrande og svajende palmer i næsten uendelige længder. Denne tur inkluderer indlogering på Gili Air. Gili Air er en smule større end Gili Meno, og med lidt mere liv, og modsat lidt mindre end Gili Trawangan og med lidt mindre liv - altså den perfekte mellemvej!

Der er desuden rig mulighed for at besøge begge øer fra Gili Air, da der sejler masser af både i løbet af dagen. På Gili Air skal du nyde stilheden, bade sig i solens varme stråler mens du fordyber dig i en god bog, eller nyde kolde drinks med fødderne begravet i sand og udsigt udover havet - det kan næsten betegnes som meditation i ferieform! Er du en vandhund og glad for snorkling, er der kun endnu mere grund til at være glad - du kan nemlig med stor sandsynlighed møde de majestætiske havskildpadder hvis du står tidligt op!

Jeres tur slutter med 2 nætter i det frodige område, Sidemen. Der er endnu ikke mange turister der har fundet vejen til Sidemen, og det er derfor det perfekte sted at opleve det ægte og frodige Bali. I området tilbydes der mange forskellige udflugter, blandt andet rafting-, cykel- og trekkingture, eller man kan tage på Sunrise-trekking på Mount Batu vulkanen!

Sidemen er et lækkert, smukt og meget charmerende område, hvor man kommer helt tæt på lokalbefolkningen og Balis uberørte natur. Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali og man kan næsten ikke få nok! Fra Sidemen går turen nu hjem til Danmark, med en overvægt af oplevelser og minder i bagagen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.