Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Det Uberørte Bali - Off The Beaten Track

Jeres 16 dages rejse starter i Bali's hjerte Ubud, omgivet af grøn og frodig natur og med de smukke grønne risterrasser, og I skal bo midt i den skønne natur udenfor byen. Sang Giri Mountain Glamping består af en række luksus telte med eget bad og toilet, samt aircondition, og de ligger med en fantastisk udsigt udover bjergene og de grønne risterasser. Solopgangen er nærmest magisk over dette sted. Om aftenen tænder de op i pejsen, så man kan sidde udenfor og nyde en kølig drink og fordøje dagens indtryk og oplevelser fra områdets ture og udflugter, som tæller både trekkingture, cykelture, vandreture i rismarkerne og meget andet. Stedet er intet mindre end fantastisk! 

Næste stop er på Bali Lush - et økologisk og yderst autentisk sted med blot 5 hytter. Det er omgivet af frodige marker og plantager, og udover de små lokale landsbyer der ligger i området og de lokale på markerne, er der ikke meget liv at finde herude. Området indbyder til et skolebesøg, hvor I kan få indblik i skoledagen og hilse på nysgerrige elever. Der er også mulighed for at komme på en guidet tur på scooter, hvor du skal sidde bagpå din lokale guide når I skal besøge det lokale marked og generelt nyde det naturskønne område.

Fra frodig og grøn natur til en ægte bounty-ø - turen går videre til den mindste og mindst turistede af de tre Gili-øer. Her er der rigtig god mulighed for at finde uforstyrrede strande, og nyde den larmende stilhed. Gili Meno er en lækker ø hvis man ønsker hvide sandstrande, snorkling, havskildpadder og 100% afslapning. Fra øen er der mulighed for at sejle over til både Gili Air og Gili Trawangan og gå på opdagelse, da begge øer ligger tæt på Gili Meno.

Til sidst går turen tilbage til Bali, og I skal igen ind i højlandet - denne gang til Sidemen området. Sidemen minder på mange måder om området der omringer Ubud med grøn og frodig natur, men naturbilledet bliver brudt af Batur-vulkanen. Meget få turister har fundet deres vej til Sidemen, og antallet af andre udlændinge I vil møde, er derfor meget begrænset. 

Her finder I nogle virkelig gennemførte steder man kan overnatte, hvor man sidder på sin balkon og kigger direkte ud over rismarkerne og kan følge med i de lokales arbejde i markerne. Efter vores mening er det et af de smukkeste uberørte steder på Bali. Og også her kan man udforske området på cykel eller på gåben med guide.
Stedet her er en fantastisk afslutning på din Bali rejse! 

En rejse der med sikkerhed vil sætte sig fast på nethinden, med de smukke og scenariske udsigter - og en oplevelse af det mere uberørte og autentiske Bali.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.