Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Ubud, Amed, Gili Air, Lombok & Singapore

Hele 21 dage med en kombination af Bali, Lombok og Singapore får I glæde af på denne rejse. Og så til en god pris!

Jeres rundrejse starter i Ubud og de smukke grønne rismarker og risterrasser. Det er svært at komme uden om Ubud når turen går til Bali og det er da heller ikke uden grund. Omgivelserne i Ubud er frodige, smukke og spækket med de ikoniske risterrasser.

Der er et hav af udflugtsmuligheder, hvor du kan opleve de storslåede omgivelser og lokalbefolkningen på helt tæt hold. Tag på trekkingtur og oplev den smukke natur og lokalbefolkning i Mayong Village, kom rundt i området på en cykeltur, eller hvis du er mere eventyrlysten, så kan en raftingtur langs de brusende floder.

Vi anbefaler desuden, at i går på opdagelse i byen, hvor det emmer af kultur. Her er der rig mulighed for at besøge gallerier, museer og så vil du ofte komme forbi gademusikanter, der sætter yderligere kulør på byen og bidrager til den fantastiske atmosfære.

Herfra går rejsen videre til Amed med sit krystalklare vand og farverige fisk i massevis - og de mørke strande, der vidner om vulkanens aktivitetstid. Amed er især kendt for rigtig god dykning og snorkling, både på grund af det rige undervandsliv. Dykker du er der mulighed for et såkaldt "wall-dive", men også de mange vrag man kan tage på opdagelse i - inklusive et stort krigsskib tilbage fra anden verdenskrig.

Generelt er Amed et rigtig dejligt, og afslappet område, med en helt speciel og hyggelig atmosfære - og det helt perfekte sted at nyde en utrolig solnedgang!

Gili Air vil være jeres lille stykke paradis, og det er næste stop på rejsen - en skøn bounty-ø! Her er der ikke meget andet at lave end at nyde de fredelige omgivelser, de lækre strande og det lækre vand! Tag på tur rundt til de uberørte strande, hvor ingen andre mennesker ligger, tag en tur i en hestevogn, eller nyd stilheden og fordyb dig i en god bog.

Gili Air har desuden fantastiske snorkelmuligheder og hvis du alligevel skal have dig en morgendukkert, så husk at tage dit snorkeludstyr med. Der er nemlig gode chancer for at se de smukke havskildpadder. Om aftenen kan du sætte dig på en strandbar, med en kold øl, fødderne begravet i sand og ellers bare nyde den smukke udsigt af solen, der går ned i horisonten. Hvis der skal ske lidt, kan I besøge en af de andre Gili øer, der ligger inden for et par kilometers afstand.

Herfra går turen til Lombok, Lombok er en stor ø, der minder meget om Bali, men er alligevel vidt forskellig. Øde strande, fantastiske snorkel- og dykkermuligheder, og natur som kan tage vejret fra de fleste. Her nyder de lokale det fredelige og stilfærdige liv, og man kan sagtens få et indblik i den lokale hverdag.

På Lombok finder du desuden Indonesiens tredje største vulkan, Gunung Rinjani. Her har du mulighed for at komme på en 3-dages udflugt hvor du bestiger den smukke vulkan og opleve det store krater og den grønne sø, som kan ses fra toppen af vulkanen

Rejsen sluttes af med et par spændende dage i millionbyen Singapore - en kæmpe kontrast til resten af rejsen - men absolut også en kæmpe oplevelse! Singapore er én storby, ét land og én stat - FYLDT med muligheder.

Tag en tur forbi det farverige og stemningsfyldte China Town, mød en hvid tiger i Singapore Zoo, mærk den lokale stemning og kultur ved de mange smukke templer, og nyd de spændende kulinariske retter der bliver serveret på gadehjørnerne.

Vi anbefaler især en tur forbi gaden Muscat St., der ligger bag Masjid Sultan moskéen. Her finder du en gade fyldt med restauranter, fra forskellige lande. Hver restaurant er pyntet op på traditionelvis og med traditionel livemusik. Her er en helt særlig multikulturel atmosfære og virkelig et sted, der kommer ind under huden på en! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.