Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Sanur, Ubud, Gili Meno & Lombok

På denne 16 dages rejse, starter I rejsen i Sanur. En blød landing på de lange hvide sandstrande, og den imødekommende befolkning. Sanur er et af de mere kendte turistområder, men har stadig bevaret den hyggelige stemning med masser af lokale butikker og spisesteder.

Ubud sniger sig ind på dig, med en fantastisk god atmosfære og med en masse muligheder for at gå på opdagelse blandt lokalbefolkningen. Og det er da heller ikke for sjov at Ubud også er kendt som Balis hjerte. Ubud byder på massevis af naturskønne oplevelser - udforsk rismarker og risterrasser på en trekking- eller cykeltur, tag på rafting langs de brusende floder eller tag på vandretur op af den lokale vulkan. Derudover så er en slentretur i byen heller ikke kedelig og kan varmt anbefales. Her emmer af kultur med museer, gallerier, små gade med diverse butikker og gademusikanter, der kun bidrager til den fantastiske atmosfære.

Gili-øerne - ikke mindst Gili Meno - som I her skal bo på er om noget et lille stykke paradis. Ingen biler, ingen scootere, ingen larm eller reklamer - blot lyden af blide bølger og svangende palmer. Her finder I snorkling i verdensklasse, med mulighed for at svømme med de majestætiske havskildpadder, eller blot udforske de tropiske koralrev og farverige fisk. Her står tiden stille og du kan nyde tilværelsen med en bog på stranden, eller en kold drink til synet af solen, der går ned i horisonten.

En god idé til en dagstur fra Gili Meno, kunne også være en besøg til en af de andre Gili-øer. Det er let at komme mellem øerne med båd og det er billigt. 

Afslutningsvis får I også oplevet den charmerende ø Lombok, med sine uberørte strande, kuperet terræn, vulkanbjerge og smukke frodige natur. De grønne rismarker og risterrasser holder blikket fast længere end man skulle tro, og kameraet kommer på overarbejde. På Lombok finder du Indonesiens tredje største bjerg Gunung Rinjani, som du har mulighed for at bestige. Det tager ca. 3 dage og det er en kæmpe stor naturoplevelse, som vi helt bestemt synes I skal overveje at give jer selv - læs mere om den fantastiske udflugt her!

Turismen er endnu ikke slået helt igennem på øen Lombok, hvilket tydeligt kan mærkes på den afslappede stemning. Dog findes der en masse hyggelige spisesteder at gå ud og spise på om aftenen når mørket har sænket sig over øen, og det i stedet for den varme sol, er stjernerne der ses på himlen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.