Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Khao Lak, Khao Sok, Koh Phi Phi & Koh Yao Noi

Der er dømt romantik og oplevelser, på den helt store klinge, på denne 17 dages rundrejse.

Første stop på rejsen er i det naturskønne Khao Lak. Her bliver I indlogeret på et beachfront værelse på det lækre Nang Thong Hotel, hvor man fra terrassen kan nyde den utrolige udsigt over de lange, kridhvide strande og det rolige hav. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde hinanden i timevis.

Khao Lak er perfekt til total afslapning på områdets bountystrande, men her er også en frodig og naturrig nationalpark, som byder på spændende udflugter. Så hvis I skulle få nok af de lækre, lange strande, den fantastiske service på de lokale caféer og restauranter - så er det helt perfekt at krydre tilværelsen i Khao Lak lidt med nogle spændende udflugter.

Næste stop på rejsen er noget af et omgivelses-skift fra Khao Lak. Her skal I nemlig HELT ind i junglen. I bliver indlogeret i en træhytte oppe i trætoppene midt i den fantastiske Khao Sok Nationalpark. Khao Sok Nationalpark er uden tvivl en af de største naturoplevelser, man kan finde i Thailand - her bliver man ét med junglens liv og lyde, og man kan tage på alt fra trekking til en romantisk sejltur på Cheow Lan Lake.

Junglen er nærmest fyldt til renden med spændende oplevelser, udflugter og indtryk, der bare venter på at blive opdaget - og vi kan kun anbefale, at I udnytter jeres tid i junglen til at tage på nogle af de forskellige aktiviteter! Vi har samlet et lille udpluk af nogle af de udflugter, vi især kan anbefale, når man besøger Khao Sok junglen. Dem kan I se lige her.

Herfra går turen til Koh Phi Phi, hvor I skal bo på et hyggeligt og afsides strandresort. Her indlogeres I i en privat træbungalow med hængekøjer i palmerne på den rolige, kridhvide strand og med den fantastiske udsigt udover havet og de store kalkstensklipper, der tårner sig op i de fantastiske omgivelser. Her finder I virkelig 100% ro, paradis og afslapning - for der er ikke andre turister i området!

På Koh Phi Phi er der rig mulighed for at nyde stilheden og hinanden - men I finder også, foruden fantastiske BOUNTY-strande, rigtig gode snorkle steder. Det er en KLAR anbefaling fra os, at I hopper i det klare vand, enten direkte fra stranden eller lejer en båd med en skipper, og udforsker det spændende undervandsliv! I kan tage en tur til havnen, hvor I finder flere spændende butikker. Når rejsen går videre til Koh Yao Noi, er der for alvor dømt afslapning, autenticitet og lokalbefolkning.

Ikke langt fra Koh Phi Phi øerne ligger øen Koh Yao Noi, omgivet af det klare blå hav. Her skal I tilbringe rejsens sidste 3 dage på det luksuriøse Paradise Koh Yao Resort! Her er der virkelig skruet op for romantikken, og omgivelserne på hotellet er helt fantastiske! I kan skrue helt ned for tempoet, nyde den lange private strand, resortets infinity-pool eller leje en cykel og udforske de åbner rismarker og markeder på øen - alt sammen omgivet af de utrolige kalkstensklipper.

Øen er virkelig et lille stykke uberørt paradis, som I vil længes efter! På Koh Yao Noi er turismen endnu ikke blomstret op, hvilket betyder, at I får mulighed for at få et helt autentisk indblik i, hvordan lokalbefolkningen lever deres liv og arbejder i rismarkerne. En helt enestående og afslappende måde at afslutte ferien på, inden turen igen vender hjemad!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.