Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Khao Lak, Khao Sok, Bangkok, Koh Kood & Koh Chang

Denne 21 dages rejse starter i Phuket, hvorfra I bliver kørt afsted mod 5 dage i Khao Lak med lækre strande og ren afslapning! Fra Khao Lak kan I, udover at nyde de lækre strande og det klare vand, også vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke. Similan Islands er et af Thailands mest populære dykker-destinationer, og er helt sikkert et besøg værd for undervandslivet og korallerne omkring øerne, er virkelig en oplevelse for sig!

I Khao Lak finder I lækre strand, spændende omgivelser og en masse lækre, lokale restauranter og caféer - og hyggelige butikker, hvor I kan få shoppet lidt, inden turen går mod den frodige jungle i Khao Sok.

Khao Sok er en kæmpe naturoplevelse, I sent vil glemme. I har rig mulighed for at udforske junglen på trekkingture, kanoture og fra jeres egen træhytte i trætoppene, hvor udsigten er fantastisk. Khao Sok er også, hvad man kan kalde en smeltedigel af oplevelser og aktiviteter- Antallet af udflugtsmuligheder er næsten uendelige, og det sværeste er faktisk at vælge. I kan se et udpluk af vores anbefalede udflugter i Khao Sok her.

Vi vil dog især anbefale jer at tage på sejltur på den smukke Cheow Lan Lake med de høje kalkstensklipper, der udtryks- og omgivelsesmæssigt faktisk er på højde med UNESCO-sitet Halong Bay i Vietnam.

Rejsen går herefter videre til hovedstaden Bangkok, hvor der er noget for enhver smag. Masser af shopping og masser af fantastiske oplevelser. I bliver hentet i lufthavnen af jeres egen chauffør og kørt til jeres hotel midt i Bangkok centrum. Bangkok er en helt igennem autentisk by med sit kontrastfulde bybillede, og sin, på en gang, kaotiske og charmerende atmosfære. Her er der nok at tage sig til, og Bangkok er en by, man aldrig bliver helt færdig med.

Efter et par dage her med masser af indtryk - og forhåbentlig nogle spændende udflugter (gå ikke glip af vores populære udflugter "Bangkok - på to hjul" og "Det virkelige og autentiske Bangkok") - går turen videre til øen Koh Kood.

Koh Kood er en af vores favorit-øer i Thailand, og derfor også en af vores mest populære anbefalinger. Her kan man virkelig trække stikket ud og bare nyde strandlivet, det gode vejr og de fantastiske bounty-strande. Der er mulighed for at tage på både snorkle- og dykkerture. Vi kan også varmt anbefale, at I lejer en scooter, smider et håndklæde bagpå, og kører ud og finder en strand, hvor I kan smide jer. Eller I kan køre vejene tynde og se øen. For på øen gemmer sig både en lille fiskerlandsby, et vandfald og gemte laguner.

Efter nogle afslappende dage her tager I speedbåden videre til Koh Chang. Her har I mulighed for at bo i jeres egen bungalow på et hyggeligt hotel, helt ned til vandet. I 6 skønne dage kan I nyde både stranden, swimmingpoolen, en afslappende massage, den lækre thailandske mad og nogle af de mange udflugter, som Koh Chang byder på. 

På trods af, at Koh Chang er ret turistet, og en af de største øer i Thailand, har turismen heldigvis ikke overtaget den autentiske ø-stemning. Der er fortsat meget lokalliv, man kan udforske, og gemte skatte man kan besøge!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.