Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Chiang Mai, My Dream, Bangkok, Khao Lak & Koh Yao Yai

I starter jeres 16 dage lange rejse i det nordlige Thailand i Chiang Mai, hvor kulturen og stemningen er anderledes end i de andre dele af landet. Her bliver man ikke ramt af den storbysstemning, man eksempelvis møder i Bangkok, på trods af, at Chiang Mai er Thailands 2. største by.

Atmosfæren her er helt fantastisk. Her er ikke mange skyskrabere og højhuse, der præger bybilledet. I stedet er der massevis af små hyggelige, snørklede gader med restauranter, caféer, barer og butikker - og selvfølgelig byens berømte markeder. Dem er der mange af rundt omkring i byen, men det største af dem alle er natbazaren og det må I virkelig ikke gå glip af!

I Chiang Mai er der også flere udflugts- og aktivitetsmuligheder, både i byen og i nærområdet. Foruden billig massage og store shoppingcentre kan vi også anbefale en city-tour, for at komme helt ind under huden på Chiang Mais kultur og historie. Derudover findes der også elefantreservater i nærheden med elefanter, der er blevet reddet fra eksempelvis cirkus og arbejdslejre. Her kan I hjælpe med at fodre og bade de store dyr, UDEN at ride på dem.

Fra Chiang Mai går turen først med bus og efterfølgende med longtailbåd mod Chiang Rai og My Dream Guesthouse. En HELT unik 3 dages udflugt venter jer, og her vil I med sikkerhed få oplevelser for livet og noget at fortælle om, når I kommer hjem igen!

De næste 3 dage kommer I til at suge til jer af indtryk, så sørg for, at der er god plads på kameraets hukommelseskort! My Dream Guesthouse ligger lige ud til Mekongfloden. I bliver indlogeret i hyggelige hytter, som vil være udgangspunktet for de næste dages udflugter. I skal med Nan både på trekking- og køreture rundt i lokalområdet. Nan er ejeren af My Dream Guesthouse, og har boet i området hele hans liv - så I finder ikke en bedre guide til at vise jer rundt, og give jer det bedste indblik i både lokalkulturen og de gemte perler i naturen.

De næste dage kommer I både igennem helt utroligt naturskønne områder med frodige jungler, bjerge, floder, vandfald og selvfølgelig lokale stammelandsbyer. Her er indbyggerne SÅ imødekommende, og det er en kæmpe fornøjelse at få lov at besøge deres byer og få et indblik i deres levevis - og selvfølgelig smage på de lokale retter. Det er bare med at suge til jer, for en lignende oplevelse finder I nok aldrig igen!

Fra en kontrast til den anden. Det vil nærmest føles som to vidt forskellige verdener, når I lander i Bangkok. Det er byen, der aldrig sover, og byen der kan give jer endnu flere uforglemmelige oplevelser - ikke mindst på nogle af vores fantastiske udflugter. Gå ikke glip af vores populære cykeltur eller vores helt egen udflugt; Det virkelige og autentiske Bangkok! Og så besøger man jo ikke Bangkok uden at udnytte de billige shoppemuligheder!

Vores udflugter, kombineret med shopping i de store centre og gåture ad nogle af Bangkoks mange gader, vidner virkelig om nogle af de store kontraster, man finder i byen!

Mættet af kulturelle oplevelser og indtryk går turen videre til jeres skønne badeferie. I første omgang til det smukke Khao Lak på et af de charmerende strandresorts. Nyd solen, stranden, maden og ikke mindst roen - for Khao Lak er i sandhed det perfekte udgangspunkt for dette. Foruden de lækre strande, det rolige vand, de lækre restauranter og den hyggelige og rolige atmosfære er der også et par udflugtsmuligheder, hvis I ønsker lige at få det sidste med af Thailand!

I kan eksempelvis tage på en endags snorkel- eller dykkertur til Similan Islands, der kun ligger en kort sejltur fra Khao Lak. Omkring Similan Islands er det klare hav prydet med massevis af smukke koraller og et rigt undervandsliv. Oplevelserne der venter jer under vandet med Similan Islands, er kendt som noget af det bedste, og er helt sikkert noget, man ikke skal gå glip af!

Rejsen sluttes af med endnu mere solbadning og afslapning på den lille og endnu mere fredfyldte ø, Koh Yao Yai, på et resort direkte på den hvide sandstrand. Koh Yao Yai ligger side om side med Koh Yao Noi. Her kan I også tage på en tur til, hvis I ønsker at udforske endnu flere af de kridhvide bountystrande. Øerne er omgivet af kalkstensklipper, der forskønner udsigten fra strandene. Lad tiden stå stille og nyd omgivelserne. Udsigten bliver man i hvert fald ikke træt af...

Vi kan også anbefale jer at leje en kajak og sejle rundt om de to øer. Langs kysterne gemmer sig nemlig både grotter, skjulte laguner og det smukke syn af de frodige øer med bounty-strande, jungle og regnskov.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.