Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

De største naturoplevelser og ø-hop i Thailand

Oplevelsesrig 22 dages rundrejse i Thailand - fra nord til syd. Rejsen bringer jer først til Chiang Mai i det nordlige Thailand - en rigtig hyggelig by med et hav af lokale markeder og natbazarer. Derfra går turen til My Dream Guesthouse, hvor I virkelig får lov til at opleve det autentiske Thailand, med besøg i lokale stammelandsbyer og den smukke natur.

Fra MY DREAM går turen videre til byen, der aldrig sover - Bangkok - en by, der er lige så charmerende og kaotisk, som den er stor. Der er et hav af muligheder i Bangkok. Tag på en af vores udflugter i byen eller tag på opdagelse på egen hånd. Og så kan man ikke sige Bangkok uden også at sige streetfood og Chinatown. Tag på et kulinarisk eventyr i Chinatown, men husk at gøre det på tom mave, da dit største problem bliver at få plads i maven til al den vidunderlige mad, som I, uden tvivl, får lyst til at smage.

Fra Bangkoks storbyjungle til Khao Soks frodige og naturskønne jungle. Her får I uden tvivl en af de største naturoplevelser, som I sent vil glemme! Tag på trekking gennem junglens tætbevoksede stier eller en sejltur på søen omgivet af de smukkeste kalkstensklipper.

Rundrejsen tager jer derefter sydpå til de smukke øer, Koh Tao og Koh Samui. To meget forskellige øer, men fælles for dem er, at de har fantastiske strande. Koh Tao er den mindste ø på østkysten, og øens stemning bærer præg af, at den ikke er domineret af charterturister. Dette betyder også, at servicen virkelig er i top for de turister, der er. Derudover er det et fantastisk sted at dykke og snorkle. Koh Samui er mere turistet, men der er til gengæld flere muligheder for at tage på udflugter, få massage og gå på markeder. Og så har øen nogle af de suverænt bedste strande i HELE Thailand! I kommer uden tvivl hjem med en masse indtryk og oplevelser fra en rundrejse i Thailand, der giver et rigtig godt billede af, hvad Thailand har at byde på af forskelligheder!

BEMÆRK: Rejsen kan ændres, som I ønsker det - det er jer, der bestemmer indholdet af rejsen. Der tages forbehold for prisændringer.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.