Menu
Forside/Hvem er vi/Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål


Hvad kan Unique Travel hjælpe os med?

Unique Travel kan tilbyde den unikke rejsevejledning, dele ud af vores personlige erfaringer og komme med forslag til jeres drømmerejse. Vi afdækker jeres behov og ønsker, og tager hensyn til jeres budget, og sender herefter en rejseplan, som et forslag til hvordan jeres rejse kunne se ud. Rejseforslaget kan I ændre på lige så meget I vil, indtil det indeholder præcis det I ønsker. Når rejseplanen er godkendt, sender vi rejseplanen videre til vores samarbejdspartnere i det pågældende land, som går i gang med at booke hoteller, udflugter, transfers osv. Som noget ganske nyt, har vi nu også mulighed for at hjælpe med udstedelse af flybilletter, men det er ganske frit for vores kunder at tilvælge dette. 

Hvorfor er I så billige?

Vores servicegebyr på 600 kr. pr. voksen og halv pris (300 kr.) pr. barn under 12 år, ligger i samme prislag som det  servicegebyr mange andre rejsebureauer tager. Vi har dog lagt vægt på, at vores kunder virkelig FÅR noget for deres gebyr. Vores service er meget personlig, og vi anbefaler aldrig noget uden selv at have set og prøvet det. Rejsen bliver skræddersyet til netop vores kunders ønsker, behov og budget. Derudover bor vores samarbejdspartnere i udlandet  og deres administration er derfor billigere i drift end et tilsvarende bookingkontor i Danmark. 

Er I medlem af Rejsegarantifonden?

JA. Unique Travel ApS er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer 2874. Det betyder at vores kunder er dækket bedst muligt, under Lov om Pakkerejser.  

Hvorfor skal I ikke tjene mere?

Det ville vi da også gerne, men vores koncept går nu en gang ud på, at vise hvor billigt man kan rejse til Østen, og samtidig fylde sin ferie med helt fantastisk oplevelser. Af samme årsag har vi valgt ikke at bruge penge på et stort dyrt kontor som kunderne kan besøge, men benytter et kontor i vores eget hjem, og har udelukkende kontakten med vores kunder pr. tlf. og via mail. Det holder vores omkostninger nede.

Hvor mange kunder servicerer I om året?

På ganske få år, har rygtet om os spredt sig som ringe i vandet. Det er vi glade for, for den gode omtale er trods alt den bedste reklame. Gengangere og folk der er blevet anbefalet at rejse med os, bliver flere og flere, og i år regner vi med at hjælpe ca. 2000 danskere af sted til Østen på deres individuelle drømmerejser. Deruodver har vi mange kunder, som nyder godt af vores billige - men meget brugbare - varer i Wehshoppen.

Har I selv været alle de steder i anbefaler?

Ja og det er en vigtig del af den service vi yder. Vi har et meget bredt kendskab til Thailand, Malaysia, Vietnam osv. men derudover er vi af sted mellem 4 og 5 gange årligt, på opsøgende rejser af nye rejsemål, nye udflugter, kvalitetscheck af hoteller osv. På den måde kan vi både stå inde for de steder vi anbefaler vores kunder, men også lettere rådgive kunderne.

Laver I charterrejser?

Nej, ikke som udgangspunkt. Vores ønske er at vise vores kunder, hvor meget mere de kan opleve på individuelle rundrejser, end på charterrejser - og så til de samme penge.

Har I afbudsrejser?

Nej. Da alle vores rejser er individuelle rejser, har vi ikke afbudsrejser.

Hvornår har I afrejsedag?

Vi har afrejsedag alle dage. Vi finder de flybilletter der passer med jeres afrejse- og hjemrejsedag.

 

 


Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden