Forside/Rejsemål/Maldiverne

Maldiverne - 100% bounty

Findes Paradis på jorden?
 - Svaret er ja, og du vil aldrig glemme Maldiverne!

Rejser til Maldiverne har indtil nu været en dyr feriedestination, nærmest urørlig for de fleste danskere med et fornuftigt feriebudget. 
Med Unique Travel er det muligt at få sine drømme opfyldt!


Når de fleste tænker på en eksotisk paradis ø - eller drømmer sig væk til en paradis strand - så inkluderer det kridhvide sandstrande omgivet af palmer, blødt sand, rolige små bølger og ikke mindst det klarest azurblå hav. Oftest trækker man på smilebåndet, sukker ved tanken og lukker ned for de smukke indre billeder i drømmen. Det er slut nu, for Maldiverne har alt det fra drømmen om paradis-øen, og vi gør dine drømme mulige med rejser til Maldiverne!  

Vi har fundet nogle lækre, smukke resort i tilpas afstand fra lufthavnen i Male, og som derfor kan nås med speedbåd i stedet for vandflyver - og bare DET kan mærkes i feriebudgettet. 

Gå på opdagelse i vores rejseforslag, læs om øer og resort nedenfor, og book jeres rejse til Maldiverne...!

 

Rejseforslag - 8 dage - inkl. morgenmad:

Paradise Island og Bandos

Er øerne virkelig så forskellige på Maldiverne? JA, DET ER DE!
Derfor har vi valgt at I på denne rejse kommer til at besøge 2 meget forskellige øer, men med relativ kort afstand imellem, så I bruger mindst mulig tid på transporten ved at skifte mellem øerne.

Paradise Island ser mest af alt ud som en farverig pauseskærm når båden passerer bølgebryderen/molen. Her skal man gnide sig i øjnene og knibe sig selv i armen. Et fantastisk resort på en relativ stor ø, der indbyder til en gåtur i vandkanten. Der kan bades hele vejen rundt om øen og ofte er der næsten ingen bølger på læ-siden. Poolen og poolbaren vender ud mod det smukke lyseblå ocean så der er fuld valuta for udsigten.

Bandos Island er helt anderledes. Bandos har deres eget hus-rev (dvs. ingen bølgebryder), dvs. at det er muligt at snorkle og dykke direkte fra stranden. Her er ikke lange brede strande, men i stedet små laguner indkranset af træer og palmer med et par liggestole i hver, så man kan få følelsen af at være helt alene på øen. Poolområdet ligger placeret midt inde på øen, så hvis det blæser, så mærker man det ikke derinde. Poolen er stor og med både børnepool og poolbar nede i vandet. 

Pris pr. person fra kun: 14.500,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur /retur fra København til Male
 • Transport med speedbåd til Paradise Island tur/retur
 • 4 overnatninger på Paradise Island Resort
 • Transport med speedbåd til Bandos Island tur/retur
 • 4 overnatninger på Bandos Island Resort
Rejseforslag - 7 dage:

Adaaran Club Rannalhi, All Inclusive

VERDENSKLASSE strande, bestående af en masse små strande på øen og et par store store strande af absolut lækreste kvalitet. I passende afstand fra Male, ligger denne perle af uforstyrret barfodsparadis, hvor både strand, vand, dykning og snorkling er fantastisk! Resortet har både vand-.villaer og værelser. Alle værelser har enten balkon eller terrasse der selvfølgelig vender ud mod havet. Tillad dig selv lidt forkælelse - til en god pris og med All Inclusive!

Pris pr. person fra kun: 14.900,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger på Adaaran Club Rannalhi med ALL INCLUSIVE
 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med speedbåd tur/retur til resortet.

Bemærk: Prisen gælder i lavsæsonen (maj-nov). Pris pr.person i højsæson fra kun: 17.500,- DKK*

Rejseforslag - 7 dage - INKL. HALVPENSION:

Fihalhohi Island Resort

Et prisvenligt familieresort med fantastiske strande. Resortet er 3-stjernet, men de fleste værelser giver mulighed for 2 ekstra opredninger og generelt er standarden på resortet ganske udmærket. Stranden er til gengæld meget mere en ganske udmærket, og for familen der gerne vil udforske den farverige verden under vandet, er der rig mulighed for masser af snorkling og dykning. Resortet er gearet til familier og de har MASSER af aktiviter og ture at tilbyde. 

Pris pr. person fra kun: 11.650,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger på Fihalhohi Island Resort, inklusiv halvpension
 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med speedbåd tur/retur til resortet.

Bemærk: Prisen gælder i lavsæsonen (maj-nov).

Rejseforslag - 7 dage - INKL morgenmad:

Kaani Beach Hotel (Maafushi)

En billigere måde at opleve Maldiverne på. Her bor man billigt på øen Maafushi, og man får rigtig meget hotel for sine penge.  Strandene er skam også rigtig gode! Hotellet er super hyggeligt og ligger blot 70 meter fra stranden, så et rigtig godt sted at bo.
Fra Maafushi er det muligt at tage ud og besøge de omkringliggende øer, tiækøbe sig et dagskort og dermed have hele øens og det pågældende resorts faciliteter til fri afbenyttelse en hel dag. Alterntivt kan man kombinere et par hyggelige dage på Maafushi med nogle mere  luksuriøse dage på én af de andre øer, for at holde rejsebudgettet nede. Her er masser af muligheder for snorkel- og dykkerture fra øen og man kan også komme ud og snorkle med hvalhajer! Her er masser af spisemuligheder. Øen er muslimsk og serverer derfor ikke alkohol, men tilgengæld kan man gratis blive sejlet 150 m ud til nogle store både, hvorfra de gerne skænker en kold øl eller mixer en kold drinks i solnedgangen.

Pris pr. person fra kun: 8.750,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger på Kaani Beach Hotel inklusiv morgenmad
 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med færge til Maafushi.

Bemærk: Prisen gælder i HØJSÆSONEN (dec-april).

Rejseforslag - 8 dage - inkl. morgenmad:

Kombinér 4 dage på Maafushi
med 4 dage i luksus på Holiday Inn Kandooma

En anden måde at gøre rejsen til Madiverne mere budget-venlig, og samtidig ikke snyde sig selv for alt den luksus i form af resorts og omgivelser som Maldiverne tilbyder!
Maafushi er en meget lokal ø, med et væld af muligheder for aktiviteter, vandsport, dykning, snorkling, ture mm. Strandene er gode og atmosfæren er hyggelig. Øen har masser spisesteder, og er generelt en god kombination af afslapning og aktivitet.
Holiday Inn Kandooma er en mere luksuriøs side af Maldiverne -  og et RIGTIG lækkert resort. Også her findes masser af aktiviteter, men bestemt også plads til blot at slappe af i skyggen af de høje palmer, og lade sig forkæle af de ubeskriveligt smukke omgivelser! Dejligt sted for både par og familier, da der både findes legeland, børnerum, børnepool osv.    

Pris pr. person fra kun: 11.925,- DKK*


Prisen inkluderer: 

 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med færge til øen Mafushi. 
 • 4 overnatninger på Kaani Beach Hotel
 • Speedbåd fra Mafushi til Holiday Inn Kandooma og 4 lækre overnatninger på Holiday Inn Resort inkl. morgenmad.
 • Speedbåd retur til Male er selvfølgelig også inkluderet.  

Bemærk: Prisen gælder i lavsæsonen (maj-nov).

Rejseforslag - 7 dage - inkl. helpension:

Olhuveli Beach and Spa Resort

Et førstklassesresort på en smuk ø omgivet af en krystalklar og azurblå lagune. Her bliver man aldrig rigtig træt af at nyde udsigten uanset om det er fra restauranten, poolkanten, liggestolen eller sit værelse. Resortet byder selvfølgelig på fantastiske villa'er bygget på pæle direkte over vandet, som det er populært på Maldiverne, men har også lækre værelser inde på øen. Strandene er så smukke, og farverne så klare, at man må knibe sig selv i armen. Øen er 700x100 meter, og et rent paradis, med masser af fasciliteter! Snorkling på revet er muligt via en gangbro, og undervandsparadiset er der heller ikke sparet på.

Pris pr. person fra kun: 16.975,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger på Olhuveli Beach and Spa Resort inkusive helpension
 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med speedbåd til resortet.

Bemærk: Prisen gælder i HØJSÆSONEN (dec-april).

Rejseforslag - 7 dage - INKL. morgenmad:

Holiday Inn Kandooma

Et top lækkert resort, i moderne stil og hvor strand, vand, bungalows, palmer-omgivelser og atmosfære går op i en højere enhed!
Resortet har en yderst smuk infinity pool med børnebassin, og generelt er poolområdet helt i top. Her er plads til romantik for par, og masser af aktiviteter og plads til familier, med bla. børneklub, legeplads. Når den ikke står på ren afslapning på liggestolen, er der både fitness-faciliteter, tennis, billiard og bordtennis. Snorkling og dykning er et MUST. Og så er der også mulighed for at tilkøbe sig en sejltur med katamaran. Her er servicen i top, og gæsterne yderst tilfredse!

Pris pr. person fra kun: 13.475,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger på Holiday Inn Kandooma inklusiv halvpension
 • Fly tur/retur fra København til Male og transport med speedbåd tur/retur til resortet.

Bemærk: Prisen gælder i lavsæsonen (maj-nov). Pris pr.person i højsæson fra kun: 14.975,- DKK*.

 

Rejseforslag:

Dubai og Maldiverne - to unikke verdener - én skøn kombi

Drømmen om bountyland og strandparadis så smukt og uvirkeligt at man er nødt til at knibe sig i armen. Men hvorfor ikke kombinere det med en storbyoplevelse uden sidestykke. Dubai er byen hvor alting er muligt, intet er for stort, intet er for dyrt, og slet ingenting er for exklusivt. Dubai gør i sandhed indtryk, og også her er der seværdigheder nok at tage billeder af, til at fylde kameraets hukommelseskort op. Kunsten er nok mere at begrænse hvor meget man vil nå at se.

Billeder fra Maldiverne taler for sig selv - hvem vil ikke gerne stikke fødderned i det kridhvide, silkebløde sand i skyggen af palmerne med en kold drink, mens man venter på den næste tur i det krystalklare tyrkise hav. Man kan fristes til at tro at farverne på billederne er snyd. Det er de ikke...

Pris pr. person fra kun: 12.950,- DKK*


Prisen inkluderer: 

 • Fly tur/retur fra København til Male på Maldiverne, inkl. stop i Dubai
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 dage på hotel i Dubai
 • Transport til og fra Male lufthavn med speedbåd til resort på Maldivisk ø.
 • 7 overnatninger på lækkert resort på Maldiverne. 
Rejseforslag:

Dubai, Ras Al Khaimah og Maldiverne

På denne rejse er der i hele 16 dage dømt luksus og uanede mængder af seværdigheder. Der er dømt sol, afslapning og shopping i lange baner - og så en uforglemmelig afsluttende badeferie på Maldiverne. Der er ikke nogle der vender hjem fra denne rejse uimponeret, og drømmende om at komme tilbage. Dubai er en by, men samtidig en hel verden i sig selv. Lækre strande, dyre biler, luksushoteller og gigantiske shoppingmalls. I Ras Al Khaimah skal I bo på Hilton Hotel, og selvom byen byder på en mere afslappet stemning, så er der stadig alverdens muligheder for forlystelser. Maldiverne - er indbegrebet af sol, palmer, hvide strande med små blide bølger, og så skarpe farver i det turkise vand, at man skal knibe sig i armen! 

Pris pr. person fra kun: 17.900,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Dubai og derefter videre til Male på Maldiverne
 • 3 dage på hotel i Dubai med en super god beliggenhed
 • 4 dage på Hilton Hotel i Al Ras Khaimah
 • Speedbåd fra Male lufthavn til Fihalhohi Island Resort (tur/retur)
 • Hele 7 dage på øens lækre resort, INKL. HALVPENSION.
Rejseforslag:

Kombinér spændende Sri Lanka og
det kridhvide strandparadis på Maldiverne

En skøn kombination af nogle spændende og oplevelsesrige dage i Sri Lanka, med engelsktalende guide og masser af seværdigheder håndplukket af Unique Travel, så I bliver præsenteret for alt det bedste på den hellige ø Sri Lanka. Der er i sandhed tale om oplevelser som både øjet og kameraet vil nyde godt af. Ferieminderne fra denne tur vil helt sikkert varer for evigt.

Kameraet er nok det eneste der ikke får lov at holde ferie, for når I skal tilbringe et par skønne dage i Mirissa (tag f.eks. på blå-hval-safari) og efterfølgende afslappende badeferie i det bogstavelige ferieparadis på Maldiverne, så bliver der rigeligt at tage billeder af. Man kan helt enkelt ikke lade være!

Oplevelser, minder og selvforkælelse - denne rejse vil du ikke snyde dig selv for...

Pris pr. person fra kun: 20.295,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Colombo, hjemrejse fra Male på Maldiverne
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 1 overnatning i Negombo, INKL. HALVPENSION
 • 6 dages tur rundt i Sri Lanka til alle de bedste seværdigheder, engelsktalende guide, alle overnatninger på gode hoteller, alle entreér og indgange, al transport og morgenmad
 • 2 dage på lækkert strandresort med swimmingpool direkte ud til stranden, INKL HALVPENSION
 • Transport retur til lufthavnen og fly til Male (Maldiverne)
 • 5 overnatninger på lækkert resort på Maldiverne, INKL. HAlVPENSION
 • Transport mellem lufthavnen og resortet med speedbåd tur/retur er selvfølgelig også inkluderet.

 
KLIK HER - læs mere om vores 6 dages udflugt i Sri Lanka

  


Olhuveli Beach and Spa Resort

Resortet har et motto: "Vær' så aktiv som du vil -  Vær' så afslappet som du vil - her er tiden helt din egen". I den smukke lagune ligger resortet på en lille ø, som dog forlænges en smule af de betagende vand-villaer på pæle over vandet. Her kan man glemme både tid og sted, og her får både krop og sind lov at mærke hvordan man slapper helt af. Det luksuriøse resort byder på kridhvide sandstrande og 2 infinity pools. Når man ikke lige slentre en tur igennem det bløde sand, eller soler sig på liggestolen, så er der mulighed for at få pulsen lidt op i fitnesscenteret eller på tennisbanen. Snorkling og dykning er selvfølgelig et MUST, og øens har sit eget dykkercenter. Når sulten melder sig er der hele 4 restauranter, og solnedgang kan sagtens nydes fra én af øens 3 barer. Eneste advarsel er, at man godt kan blive afhængig af omgivelserne!    

Holiday Inn Kandooma

De færreste har set noget lignende. Et topmoderne resort i designer stil, og med forkælelse af omgivelserne både inde og ude. Uden tvivl i rigtig lækkert resort, med rigtig fine værelser og et poolområde som tager pusten fra de fleste, og med både infinitypool og børnepool. Her er plads til romantik for par og ægte familiehygge for børnefamilier. Underholdning er der masser af, da resortet både tilbder børneklub, legerum og børnevandland. For de voksne er der fitnessrum og løbesti rundt om øen, og glem ikke at unde jer selv en skøn massage i resortets Spa. For de surfer-interesserede danner revet perfekte bølger på den anden side af øen. Dette er i sandhed en drømmedestiantion!

Adaaran Club Rannalhi

3-stjernet indkvartering, men 5-stjernet strande! På øen findes et par store strande af den bedste kvalitet. Mindre små strande fremkommer flere steder rundt omkring på øen, mellem små buske og træer, hvor man kan placere sig og føle sig alene i Paradis. Værelserne og vand-bungalows er en smule slidte, men det opvejes bestemt af omgivelserne! Et rigtig god bud, hvis man vil bo lidt billigere, men have nogle af de bedste strande lige udenfor døren! Bemærk at resortet ikke har pool.   

Biyadhoo Island Resort

Vil man bo billigere, men have nogle af de bedste strande og snorkling i Maldiverne, så er Biyadhoo Island Resort et super godt sted. Værelser og hotellet er lidt slidt, men omgivelserne i form af strande, både de store strande og små laguner er i verdensklasse! Øen ligger blot 30 min. sejlads i speedbåd fra Male Lufthavn, så meget nemmere bliver det ikke. Det azurblå hav og det frodige grønne landskab danner rammen om resortet og ferieboligerne der alle er udstyret med enten balkon eller terrasse og alle vender ud mod havet. Der er ingen pool, men det er gæsterne ligeglade med, for rigtig mange besøgende vender gentagne gange tilbage til dette resort. Og det siger måske mere om stedet...

Paradise Island Resort & Spa

Det er ikke uden grund at resortet hedder Paradise Island, for her finder man virkelig sin paradis bounty ø! Strandene er lange og brede, sandet kridhvidt, vandet varmt og krystalklart og med en farve som kræver at man gnider sig i øjnene eller kniber sig i armen. Man kan gå øen rundt på ca. 40 min i slentretempo, men hvorfor ikke gøre stop ved et lille stykke paradis-strand hvor man er helt sig selv. Med undtagelse af de billigste værelser, så er alle bungalows med havudsigt. Og vil man bo i vand-villa er dette nok det billigste sted med de flotteste villaer. Øen har bølgebryder, og derfor er vandet oftest helt roligt. Der er fisk at kigge på, men ønsker at snorkle/dykke ved koralrev, kræver det en tur ud med båd. Stedet har en dejlig pool med børnepool, direkte ud til stranden. Dette er stedet hvor man ikke bliver træt af udsigten, og hvor kameraet kommer på overabejde...

Bandos Maldives

Vil familien gerne have både strand, swimmingpool og husrev/koralrev lige udenfor døren, så er Bandos stedet. Øens strande ligger som små laguner rundt om hele øen, med masser af grønne træer som kan give skygge for solen. Swimmingpoolen er stor og børnepoolen er god. Begge har direkte adgang til poolbaren, så forældrene kan få sig en kold drink og børnene kan få sig en cola, uden at skulle forlade poolen. Det er muligt at leje snorkeludstyr og booke dykkerture direkte fra øen. Det bliver relativt hurtigt dybt og man skal ikke langt ud før man kan udforske livet på koralrevet. Standarden på bungalows er ganske god, og spiser man i buffet'en så serverer de et stort udvalg af god mad, med noget for enhver smag - også for børnene. 

Fihalhohi Island Resort

Klart et af de billigste ø-resorts at bo på, og her er plads til hele familien. Som et af de få steder på Maldiverne tillader de hele 2 ekstraopredninger på de fleste værelser, så familien kan bo samlet. Her er lavvandet lagune, masser af skyggeområder fra træer og buske og store åbne sandstrande. Perferkt for børnefamilier. Resortet er 3-stjernet og har ingen pool, men til gengæld er strandene absolut af bedste kvalitet. Det er et fint og billigt resort, nogle steder kan det virke lidt slidt, men værelserne er overraskende fine.


Øen Maafushi

Blot 1,5 time med færge fra Male hvor lufthavnen ligger, findes øen Maafushi. Øen er lokal, men har et stort udvalg af forskellige gæsthuse og hoteller. Her bor man lidt billigere, men får tilgengæld meget hotel for pengene. Øen ligger stadig i sejlafstand til mange af de mere luksuriøse resorts på naboøerne, og man kan med fordel købe en dagsbillet til ét af disse steder og nyde godt af alle faciliteterne, uden at skulle betale den høje pris for at bo der. 
Øen er muslimsk, og der er regler for påklædning. De fleste steder på øen er det ikke tilladt at gå rundt i bikini. Nedenstående resorts har dog tilladelse til solbadning i badetøj på stranden og ved poolen. Der må ikke serveres alkohol på øen, men for at tilgodese turisterne kan man ved solnegang nemt blive sejlet 150 m. ud til nogle store både hvor der serveres kolde øl og drinks. Desuden masser af spisesteder. Man kan nemt stare sin ferie på Maldiverne med 3-4 dage på Maafushi og derefter slutte af med 3-4 dage på én af øerne. Det er én måde at få feriebudgettet til at række længere på.

 - Arena Beach Hotel

Et mindre og rigtig lækkert hotel, som har en god beliggenhed og - ikke uvæsentligt - ligger DIREKTE på stranden! I flere af værelserne har man mulighed for havudsigt. Dette er klart stedet man skal bo, hvis det skal være det bedste på Maafushi.

 

 

 - Kaani Beach Resort

Rigtig hyggeligt hotel, som ligger blot 70 meter fra stranden. Stedet har dog ingen pool, men er et rigtig godt sted at bo på Maafushi.

 

 

 

 - Kaani Village & Spa

Samme standard og ejer som Kaani Beach Hotel. Ligger lidt længere væk fra stranden (150 meter), men til gengæld har stedet swimmingpool.

 

 

 

*Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.

 

 Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Rejs med os fordi...

 • Specialister

  Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

 • Bedste priser

  Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

 • Totalløsning

  Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden