Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

TRYGHEDSGARANTI

Tryghedsgaranti hos Unique Travel


Bestil trygt din rejse - du kan AFBESTILLE helt frem til 35 dage før afrejse. 

Bestil din rejse i god tid og få de bedste priser på både fly og hoteller. Køber du din rejse hos Unique Travel får du samtidig TRYGHEDSGARANTI for din bestilling, dvs. mulighed for at afbestille din rejse – HELT GRATIS – og helt frem til 35 dage før afrejse.

UNIQUE TRAVEL 1

 

 

Hvad betyder Tryghedsgaranti?

  • Tryghedsgarantien er gratis og tilknyttes automatisk din rejse, hvis du bestiller i 2021 og afrejser efter 1. juli 2021. Du behøver dog ikke at afrejse i 2021.
  • Du kan FRIT AFBESTILLE eller RYKKE din rejse frem til 35 dage før afrejse, hvis Udenrigsministeriet fortsat fraråder rejser til destinationen. Ved annullering mindre end 35 dage før afrejse gælder de almindelige afbestillingsbetingelser.
  • Ved afbestilling får du alle pengene tilbagebetalt – ingen voucher eller tilgodebevis.
  • Du får mulighed for at planlægge din rejse i god tid og udnytte de gode rabatter og kampagner.
  • Tryghedsgarantien gælder til alle vores destinationer.

Der skal være noget at glæde sig til

Der er lys - og vacciner - for enden af tunnelen. Vi glæder os SÅ meget til vi igen kan rejse ud i verden. Vi lægens efter både varmen og oplevelserne. Og vi længes efter at arrangere spændende rejser til alle vores kunder! Med Unique Travels Tryghedsgaranti giver vi dig muligheden for at planlægge din rejse i god tid. Der skal være noget at se frem til, der skal være noget at glæde sig til.

Tryghedsgarantien gælder for alle nye bestillinger af rejser, der bestilles i 2021. For rejser købt før 1. januar 2021, gælder de almindelige rejsebetingelser.

En god rejseforsikring er vigtig

Vi anbefaler altid, at du tegner en rejse- og afbestillingsforsikring inden I booker en rejse. I denne særlige tid er det især vigtigt, at du undersøger, hvordan du er dækket af rejseforsikringen. Der kan være stor forskel på dækningen hos de forskellige selskaber. Hvis din egen forsikring ikke dækker tilstrækkeligt, så tilbyder Gouda i øjeblikket en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen – OGSÅ på destinationer hvor Udenrigsministeriet på nuværende tidspunkt fraråder rejser til pga. Covid-19.

Hos Gouda får du lige nu markedets bedste dækning på rejseforsikring. Forsikringen tegnes for den pågældende rejse. Læs mere om Goudas rejseforsikring.

Du kan i øvrigt altid orientere dig om rejsemålenes ”farvestatus” her (Udenrigsministeriets rejsevejledninger).