Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJSEFORSIKRING

Rejseforsikring til hele verden

Rejs aldrig uden en rejseforsikring. Punktum. Det er rådet fra os.

Skulle uheldet være ude, så er det vigtigt at man har en god rejseforsikring i baghånden. Rejseforsikringen giver en ubevidst tryghed på rejsen, men er en fuldstændig uvurdérlig hjælp hvis man får brug for den.

Når man rejser, så skal man kunne nyde det 100%

Allerede tidligt i jeres overvejelser omkring rejsen, bør I tegne en REJSE- OG AFBESTILLINGSFORSIKRING. Forsikringen skal være tegnet INDEN REJSEN BESTILLES. Der for er det godt at have den del på plads, så man kan slå til på et godt tilbud, eller nogle billige flybilletter når chancen byder sig. 

"Vi har som familie gjort brug af både vores rejse- og afbestillingsforsikring,
og det havde været rigtig dyrt for os, hvis ikke vi havde tegnet netop disse forsikringer"


Personligt har vi både prøvet at få aflyst en rejse da vores søn fik skoldkopper dagen før afrejse (afbestillingsforsikring), vi har fået dækket medicinudgifter i udlandet i forbindelse med mellemørebetændelse og sygdom (rejseforsikring) og vi har fået dækket udgifter til hospitalsindlæggelse på grund af en allergisk reaktion. Vi kan ikke sige det tydeligt nok. Sørg altid for at have en god rejseforsikring med på rejsen.

Rejseforsikring med Corona-dækning

Vi anbefaler altid, at du tegner en rejse- OG afbestillingsforsikring, INDEN I booker en rejse. I tilfælde af sygdom eller andet der skulle forhindre jer i at rejse (se gældende betingelser hos jeres forsikringsselskab), vil afbestillingsforsikringen dække jeres tab. Rejseforsikringen dækker jer under selve rejsen.

I denne særlige tid er det især vigtigt, at du undersøger, hvordan du er dækket af rejseforsikringen. Der kan være stor forskel på dækningen hos de forskellige selskaber. Hvis din egen forsikring ikke dækker tilstrækkeligt, så tilbyder Gouda i øjeblikket en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen – OGSÅ på destinationer hvor Udenrigsministeriet på nuværende tidspunkt fraråder rejser til pga. Covid-19.


Vi anbefaler derfor, at I køber en rejseforsikring hos Gouda, som giver jer mulighed for at booke rejsen nu, med ro i maven,
også selvom rejsemålets "farvestatus" på nuværende tidspunkt er orange eller rød.

>> FÅ REJSEFORSIKRING MED CORONADÆKNING <<


BEMÆRK: Mange forsikringer dækker ikke, hvis rejsen er bestilt på et tidspunkt, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til det pågældende land, eller såfremt aflysning eller sygdom relaterer sig til Covid-19.

Hos Gouda får du lige nu markedets bedste dækning på rejseforsikring. Forsikringen tegnes for den pågældende rejse, og ja, det kan være, at I på rejsen vil være ”dobbeltforsikret” (dvs. forsikret af Gouda for den pågældende rejse, og forsikret af jeres normale forsikringsselskab via en årsrejseforsikring eller lign.)
Personligt vil vi hellere være SAFE THAN SORRY. Og den anbefaling går hermed videre til vores kunder. 

Du kan i øvrigt altid orientere dig om rejsemålenes ”farvestatus” her (Udenrigsministeriets rejsevejledninger).

 

Individuel forsikring eller årsrejseforsikring

Oftest set er det billigst at tegne en årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring (der dækker i hele verden) i samme selskab, som man har sin indboforsikring, og som oftest dækker hele husstanden. Der kan dog være stor forskel i dækningerne fra selskab til selskab, og I skal selvfølgelig sørge for at jeres forsikring dækker efter jeres behov.
Det er samtidig vigtigt at tjekke, at alle rejsende er dækket af forsikringen, da der kan være undtagelse for større børn og udeboende børn.
Forsikringen dækker alle rejser i løbet af et år, og det er derfor fordelagtigt at man ikke skal tegne ny forsikring hver gang man rejser. 

Rejser man en enkelt gang om året, eller går der flere år imellem, så kan det være en fordel blot at tegne en individuel rejseforsikring der dækker den pågældende rejse.