Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BESTIL / BETAL

Når I kontakter os  

I har både mulighed for at kontakte os på telefon 59 49 86 30 og via KONTAKT OS her på siden. Skal vi så slet ikke tale sammen? Jo, helt sikkert! Alle vores kunder bliver ringet op af en rejserådgiver, for kun på den måde kan vi spore os helt ind til hvad det er for en rejse netop I ønsker, og derudfra lave et skræddersyet rejseforslag til jer.

I kan trygt stole på at I får rejserådgivning fra én der selv har været på destinationen, og dermed kan dele ud af egen erfaring.
Det mener vi er GOD OG ÆRLIG REJSERÅDVNING.  
Kort efter vores samtale, modtager I et komplet rejseforslag, inkl. pris. Forslaget er lavet med de hoteller som vi vil foreslå netop jer, men vedhæfter også alternative hoteller der kan vælges i området.

"Hos os er der ingen 24-72 timers deadline på rejsebestilling. Tag jer tid til at planlægge rejsen sammen med os, så I er sikre på at bestille den rejse I drømmer om"

JA, HELT RO PÅ! Det er mange penge man bruger på en rejse, og de skal være godt givet ud! Derfor er det vigtigt, at det er den rigtige rejse for jer, som bestilles, og ikke en rejse man fik bestilt fordi det skulle gå for hurtigt. I kan derfor i ro og mag gennemgå tilbuddet, snakke med jeres medrejsende og lave ændringer i rejseplanen. Vi booker først når rejseplanen er helt som den skal være. 

Når I ønsker at booke  

Nogle kræver blot en enkelt rejseplan før de bestiller, andre har ønsker om lidt tilrettelser af hoteller, antal dage, en anden afrejsedato eller lign. Vi tilpasser rejseplanen indtil I er tilfredse, og først når I er det, så går vi i gang med at booke rejsen til jer. Vi sender jer først en ordrebekræftelse, og efterfølgende en endelig bekræftelse når alt er færdigbooket.

Samtidig med ordrebekræftelsen, tilknyttes bookingen til jeres egen rejseside: Min Side. I modtager et link, men kan også logge ind via hjemmesiden. Herinde indtaster I oplysninger om de rejsende, og I har fuld adgang til rejseplanen, fakturaer, kvittering for indbetaling, vouchers og billetter, samt andet relevant information. Det er let når det er samlet ét sted! 

Når jeres rejse er endeligt færdigbooket, opkræver vi et depositum. Depositum svarer til min. 25% af rejsens pris, men kan i nogle tilfælde være højere, hvis der er tale om et hotel der kræver fuld betaling ved booking. Restbetalingen af rejsen skal betales senest 60 dage før afrejse. Når rejsens fulde beløb er betalt, modtager I kort tid efter jeres vouchers/billetter. 

BETALING SKER TIL UNIQUE TRAVEL APS VED BANKOVERFØRSEL:

REG. NR. 0537
KONTO 0000710393 (DRAGSHOLM SPAREKASSE)

 

Efter rejsen er booket

Vi er selvfølgelig til rådighed for spørgsmål, gode råd og tilkøb af udflugter, helt frem til afrejse. Vi har samlet de mest populære spørgsmål er på siden, og I får selvfølgelig også tilsendt relevante informationer og guides. Vi sender - som en servicemedelse - en automatisk påmindelse 14 dage før restbetalingens forfald.

Under rejsen slipper vi jer heller ikke, men vi gør det samtidig let for jer at få hjælp, hvis I skulle have brug for det. På jeres vouchers vil der altid stå nummeret til SERVICETELEFONEN i det pågældende land. Det er vores agent der administerer servicetelefonen, og da de befinder sig i samme tidszone, og med den direkte kontakt til hoteller, transfers, kendskab til nærmeste læge osv, så er det her I får den hurtigste hjælp. Vi har selvfølgelig også et nødnummer til kontoret i Danmark. 

Særligt om flybilletter

Vi tilbyder fuld valgfrihed, I kan booke jeres flybilletter selv - eller lade os booke dem for jer. Valget er jeres!

Flybilletterne er oftest billigst ved bestilling direkte på internettet, men ønsker I ikke den løsning, så booker vi gerne jeres flybilletter. Bemærk, at den pris vi modtager fra agenten, kun er gældende i få dage. Vi skal have modtaget jeres betaling før billetterne kan udstedes, og dermed bekræftes. Frem til billetterne er endeligt udstedt kan prisen ændre sig, med mindre andet er aftalt.

Booker I selv flybilletter på internettet, gøres dettes som regel kort tid efter jeres accept af rejseplanen. Nogle har dog allerede bestilt flybilletterne når de kontakter os, fordi de slog til på et godt flybillet-tilbud.

Prisen på flybilletterne i rejsetilbuddet er som udgangspunkt ved egen bestilling på internettet, med mindre andet fremgår. Disse billetter er selvsalgt ikke booket eller reserveret på forhånd. Priserne skrifter hele tiden, men vi holder løbende øje med niveauet - og ikke mindst holder vi udkig efter gode kampagnepriser. Det er jer selv som bestiller og betaler flybilletterne, men vi guider jer gerne step-for-step igennem hele bestillingen, over telefonen eller med hjælpevideoer som I får tilsendt. Det betyder, at vi hjælper jer igennem hele bestillingen, men det er jer selv der foretager bestillingen. Aftalen indgås med og faktureres fra andre arrangører, og dermed ikke med Unique Travel.

Betaling i forbindelse med bestilling af flybilletter, foregår som regel med betalings- eller kreditkort. Af hensyn til dækning af flybilletterne såfremt flyselskabet skulle gå konkurs, anbefaler vi at betalingen sker med Mastercard (tjek evt. regler for dækningger samt beløbsbegrænsninger hos din kortudsteder).  Næsten alle flyselskaber sender en bekræftelse kort efter bestillingen, og da det er jer selv der foretager bestillingen, sendes bekræftelsen direkte til jeres mail.

Gavekort

Selvfølgelig laver vi også rejsegavekort. Forkæl nogen du holder af, forkæl dig selv, eller "giv et vink med en vognstang" til din rejsepartner - det plejer at være et godt startskud til planlægningen af jeres rejse. Du bestemmer beløbet, og vi laver et flot gavekort med navn og valgfri tekst. Du modtager gavekortet på mail, så du selv kan printe det i flotte farver. 
Gavekortet er gældende i hele 3 år.

Det eneste du skal gøre er at sende os en email: [email protected], og oplyse hvem du vil forkæle med et rejsegavekort, gavekortets størrelse og hvilken tekst du gerne vil have stående på gavekortet. Betalingen foregår ved en bankoverførsel til vores konto, og du har mulighed for at få en personlig gave i hånden i løbet af kort tid.

Et rejsegavekort har aldrig været en dårlig gave - hverken at give - eller at modtage! :-)