Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

BAD GASTEIN

Sonnenwende

Sonnenwende ligger smukt placeret lige over Bad Gasteins berømte og flotte vandfald, med en fantastisk panoramaudsigt over de smukke bjerge og Gasteiner dalen.

Det store lejlighedskompleks Sonnenwende byder på i alt 30 stilfuldt indrettede lejligheder, fra 2-10 personer og med forskellig indretning og fordeling af soveværelser og senge, så I kan (næsten) få det som det passer bedst til netop jeres familie eller gruppe.

Alle lejlighederne er udstyret med både køkken, stue og badeværelse. I huset er der elevator, gratis internet, samt bemandet reception hvor I bliver mødt af et venligt og serviceminded personale.

I husets stueetage findes desuden også restaurant, hvis man ønsker at springe madlavningen over en aften (eller flere). Den hyggelige restaurant serverer lækre traditionelle østrigske retter, og her er noget for enhver smag.

Fra Sonnenwende er der kun 500 meter til hovedliften i Bad Gastein, Stubnerkogel. Vil man spare kræfterne til skiløbet, så kan man vælge at tage skibussen til liften, bussen stopper lige foran huset. Det lidt mindre skiområde Graukogel ligger desuden kun 450 m. fra Sonnenwende.
Skal byen udforskes, så ligger alt i gåafstand fra Sonnenwende. Få minutters gang fra huset, så står man i byens centrum, og med et udmærket udvalg af både restauranter, butikker og afterski steder.

Med til lejlighederne hører privat parkering i husets parkeringskælder, som kan tilgås med elektronisk nøglekortsystem. Her kan bilen få et tørt og varmt ophold, mens I nyder skiferien i Bad Gastein.

I husets kælder findes også skikælder, til opbevaring af ski samt støvlevarmer. Her er der i øvrigt også mulighed for opbevaring af jeres bagage på ankomst- og afrejsedagen.

LEJLIGHED TIL 4 PERSONER (INKL. LIFTKORT)
PRISER FRA

Lejl. 6 pers.Periode 1Periode 2+5+9Periode 3+7Periode 4+6+8Periode 10
Pr. voksen kr. 4245 kr. 5395 kr. 6570 kr. 5595 kr. 4845


RABAT: BØRNE- OG UNGERABAT (UNDER 18 ÅR)

INTERESSERET I LEJLIGHED TIL 4-10 PERSONER?
- KLIK PÅ "FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN"

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN Se flere hoteller

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.