Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

BAD GASTEIN

Residenz Lothringen

Residenze Lothringen ligger lige ved siden af med vores andet lejlighedskompleks, Haus Lothringen.

Recidenze Lothringen byder på renoverede lejligheder med plads fra 2 – 8 personer. Studio-lejligheden til 2 personer er for jer 2 der blot ønsker en seng at sove i, og et lille køkken til at klare den simple madlavning. De øvrige lejligheder til flere personer har reelle soveværelser og køkken, samt god opholdsstue. De fleste har ligeledes balkon og en smuk udsigt over byen og bjergene.

Beliggenheden er midt i den hyggelig, gamle kurby Badgastein by, og du vil derfor have kort afstand til det meste. I byen findes et udmærket udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Og er benene trætte efter en lang dag på ski, og madlavning ikke står højt på ønskelisten, så findes der en restaurant i samme bygning, der servere lækre østrigske retter og en kold fadøl.

Hovedliften ligger ca. 500 m. fra hotellet, og da vejen dertil er lidt op ad bakke pga. det kuperet terræn, så er det en god måde at få varmet musklerne op inden skiene klikkes på. Synes man vejen er for udfordrende, så kan man nøjes med at gå 300 meter til skibussen og blive kørt til liften.

Skal kroppen forkæles efter en lang dag på ski, så ligger spa Felsentherme blot 500 meter fra lejlighederne med varme kilder og mulighed for massage af de trætte muskler.

Recidenze Lothringen og Haus Lothringen ligger dør om dør, så hvis I rejser flere familier/grupper sammen, vil man sagtens kunne vælge at bo en del af gruppen det ene sted, og resten det andet sted. 

 

LEJLIGHED TIL 4 PERSONER (INKL. LIFTKORT)
PRISER FRA

Lejl. 4 pers.Periode 1Periode 2+5+9Periode 3+7Periode 4+6+8Periode 10
Pr. voksen kr. 3450 kr. 4390 kr. 4970 kr. 4765 kr. 4125


RABAT: BØRNE- OG UNGERABAT (UNDER 18 ÅR)

INTERESSERET I LEJLIGHED TIL 2-8 PERSONER?
- KLIK PÅ "FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN"

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN Se flere hoteller

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.