Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

BAD GASTEIN

Alpenhof


Huset Alpenhof ligger meget centralt i Bad Gastein. Vælger du at Alpenhof skal være udgangspunktet for din skiferie, så har du kun 5 min. gang til hovedliften, Stubnerkogel og dermed også kun 5 min. gang til det lækre kurbad Felsentherme. Alene placeringen gør stedet fantastisk.

Lejlighederne ligger i fredelige omgivelser med en utrolig smuk udsigt over bjergene langs Gastein-dalen, og samtidig med mulighed for at benytte sig af alle byens muligheder indenfor gåafstand. Indkøb i supermarked ligger blot 100 meter fra Alpenhof.

I det store hus findes 9 lejligheder, som alle er lyse og stilfuldt indrettet, og alle med store balkoner eller terrasser. Hver lejlighed har selvfølgelig eget veludstyret køkken, badeværelse og en hyggelig opholdsstue.

Lejlighederne er forskellige af størrelse, og egner sig rigtig godt til større familier og grupper, for her kan du få lejligheder til op til 11 personer.

Vil man udforske nattelivet og en god afterski i Bad Gastein, så kan det være rart at der ikke er langt hjem bagefter. Også her er den centrale placeringen af Alpenhof en fordel.
I centrum finder man desuden en masse gode restauranter, butikker og barer.

LEJLIGHED TIL 7 PERSONER (INKL. LIFTKORT)
PRISER FRA

Lejl. 7 personerPeriode 1Periode 2+5+9Periode 3+7Periode 4+6+8
Pr. voksen kr. 3450 kr. 4380  kr. 4745 kr. 4525 


RABAT: BØRNE- OG UNGERABAT (UNDER 18 ÅR)

INTERESSERET I LEJLIGHED MED PLADS TIL 9-11 PERSONER?
- KLIK PÅ "FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN"

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

FÅ TILBUD PÅ SKIREJSEN Se flere hoteller

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.