Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Bali Lush, Gili Meno & Lombok

Første stop er på Bali Lush - et økologisk og yderst autentisk sted med blot 5 hytter. I bliver hentet i lufthavnen af jeres privatchauffør, der møder jer i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Herfra bliver I kørt i egen bil/minibus til Bali Lush.

Bali Lush er omgivet af frodige marker og plantager, og udover de små lokale landsbyer der ligger i området og de lokale på markerne, er der ikke meget liv at finde herude. 

Resortet udbyder flere spændende aktiviteter I kan melde jer på, hvor I kan komme ud og få et unikt indblik i både naturen i området, men også de lokales dagligdag - og ellers indbyder de rolige omgivelser til ren afslapning. Her er I omgivet af et af de mest uberørte områder på Bali, og det er svært ikke at gå i et med den smukke natur.

Skal solsenge og den gode bog have en pause, så er der mulighed for at besøge den lokale skole, tage på trekkingtur, gå på jagt efter vandfald, eller blot nyde at se de lokales imponerende arbejde i rismarkerne. Der er også nogle hyggelige lokale markeder, man kan besøge, og købe både lokalt frugt og grønt, men tit også mange andre spændende ting.

Fra frodig og grøn natur til en ægte bounty-ø - turen går videre til den mindste og mindst turistede af de tre Gili-øer – nemlig Gili Meno. I bliver hentet af privatchauffør på Bali Lush, og bliver kørt til havnen, hvorfra I skal med en speedbåd, og derefter en lokal båd videre til Gili Meno. Her går det med hestevogn videre til hotellet.

På Gili Meno er der rigtig god mulighed for at finde uforstyrrede strande og nyde den larmende stilhed – uden biler og uden alt for mange turister omkring jer.

Gili Meno er en lækker ø, hvis man ønsker hvide sandstrande, snorkling med farverige fisk og havskildpadder og 100% afslapning. Fra øen er der mulighed for at sejle over til både Gili Air og Gili Trawangan og gå på opdagelse, da begge øer ligger tæt på Gili Meno - der er kun omkring 800 meter mellem øerne, og de lokale både sejler hver time imellem dem.

På Gili Trawangang kan man blandt andet lære at surfe - hvis man vil prøve kræfter med dette!

På Gili Meno skal I bo på Seri Resort, der ligger helt ned til den skønne bounty-strand. I skal bo i en Garden Bungalow med egen terrasse, der overser den fine have. Her er desuden et lækkert poolområde og masser af plads både mellem bungalows, på stranden, og på fællesarealerne.

Seri Resort tilbyder også flere forskellige udflugter og aktiviteter, både på land og til vands - og der er ofte rigtig god chance for at svømme med havskildpadder, direkte fra stranden!

Afslutningsvis får I også oplevet den charmerende ø Lombok, med sine uberørte strande, kuperet terræn, vulkanbjerge og smukke frodige natur. De grønne rismarker og risterrasser holder blikket fast længere end man skulle tro, og kameraet kommer på overarbejde.

Sidste stop på rejsen er den frodige ø, Lombok. På Lombok finder du Indonesiens tredje største bjerg Gunung Rinjani, som du har mulighed for at bestige. Det tager ca. 3 dage og det er en kæmpe stor naturoplevelse, som vi helt bestemt synes, I skal overveje at give jer selv - læs mere om den fantastiske udflugt her!

Turismen er endnu ikke slået helt igennem på øen Lombok, hvilket tydeligt kan mærkes på den afslappede stemning - jeres resort ligger desuden på den sydlige del af øen, som er et helt "nyt" område for turister - og derfor næsten så langt fra den smule turisme som der findes, da de fleste besøger den nordlige del.

Dog findes der en masse hyggelige spisesteder, I kan gå ud og spise på om aftenen, når mørket har sænket sig over øen, og det i stedet for den varme sol, er stjernerne der ses på himlen.

På Lombok skal I bo på Mawun Raya Resort, der er placeret meget tæt på stranden og i helt utrolige, naturskønne omgivelser! Hotellet ligger desuden kun 2 km fra den bedste strand på hele Lombok. Hotellet tilbyder gratis transfer dertil, og hjem igen, da der ikke er andre hoteller ved denne strand. Der er egen terrasse til alle værelser og en lækker udendørs pool ved resortet.

Mawun Raya Resort tilbyder forskellige aktiviteter, både vandsportsaktiviteter og snorkling, men også aktiviteter til lands, hvor I kan udforske de fantastiske omgivelser – I kan for eksempel tage på en ride-, trekking- eller køretur i nærområdet - eller blot trække stikket helt, og slappe af!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.