Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Bali Lush, Gili Trawangan & Lombok

Første stop er Bali Lush - et økologisk og yderst autentisk sted med blot 5 hytter. I bliver hentet i lufthavnen af jeres privatchauffør, der møder jer i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Herfra bliver I kørt i egen bil/minibus til Bali Lush.

Bali Lush er omgivet af frodige marker og plantager, og udover de små lokale landsbyer, der ligger i området og de lokale på markerne, er der ikke meget liv at finde herude. 

Resortet udbyder flere spændende aktiviteter I kan melde jer på, hvor I kan komme ud og få et unikt indblik i både naturen i området, men også de lokales dagligdag - og ellers indbyder de rolige omgivelser til ren afslapning. Her er I omgivet af et af de mest uberørte områder på Bali, og det er svært ikke at gå i et med den smukke natur.

Skal solsenge og den gode bog have en pause, så er der mulighed for at besøge den lokale skole, tage på trekkingtur, gå på jagt efter vandfald, eller blot nyde at se de lokales imponerende arbejde i rismarkerne. Der er også nogle hyggelige lokale markeder, man kan besøge, og købe både lokalt frugt og grønt, men tit også mange andre spændende ting.

Fra frodig og grøn natur til en ægte bounty-ø går turen videre til den største af de tre Gili-øer – nemlig Gili Trawangan. I bliver hentet af privatchauffør på Bali Lush, og bliver kørt til havnen, hvorfra I skal med en speedbåd, og derefter en lokal båd videre til Gili Trawangan. Her går det med hestevogn videre til hotellet. 

Den mest livlige af de tre Gili øer er uden tvivl Gili Trawangan. På øen finder du nemlig mange lækre restauranter, barer, butikker og indbydende strandhoteller. Der er derfor rig mulighed for at shoppe lidt og tage ud om aftenen og få en drink og et lækkert måltid mad. Søger man mere fest og farver er det østsiden man skal besøge, hvorimod den nordlige og sydlige del af øen byder på fantastisk ro og en afslappet atmosfære. Med sine dimensioner på to gange tre kilometer er Gili Trawangan den ø, der ligger længst væk fra Lombok. Selvom øen huser omkring 700 indbyggere i dag er det svært at forestille sig, at det blot er 25 år siden, at tilflytningen for alvor begyndte.

Med det sagt er Gili Trawagan også en perfekt destination, hvis man ønsker hvide sandstrande, snorkling med farverige fisk og havskildpadder. Vil du prøve kræfter med at surfe, er Gili Trawangan også stedet! Fra øen er der mulighed for at sejle over til både Gili Air og Gili Meno, hvor I kan gå på opdagelse, da begge øer ligger tæt på Gili Trawangan. Der er kun omkring 800 meter mellem øerne, og de lokale både sejler hver time imellem dem. 

På Gili Trawangan skal I bo på Villa Almarik, der ligger helt ned til den skønne bounty-strand. Her er desuden et lækkert pool- og spaområde og masser af plads både mellem bungalows, på stranden, og på fællesarealerne.

Afslutningsvis får I også oplevet den charmerende ø Lombok, med sine uberørte strande, kuperede terræn, vulkanbjerge og smukke frodige natur. De grønne rismarker og risterrasser holder blikket fast længere end man skulle tro, og kameraet kommer på overarbejde.

På Lombok skal I bo på Puri Mas Boutique Resort, der er placeret meget tæt på stranden og i helt utrolige, naturskønne omgivelser! Der er en stor pool med udsigt over stranden, et fantastisk spaområde og generelt er der bare kræset for de små detaljer på Puri Mas Boutique Hotel. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.