Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Bali Lush, Pemuteran & Sidemen

Første stop er på Bali Lush - et økologisk og yderst autentisk sted med blot 5 hytter. I bliver hentet i lufthavnen af jeres privatchauffør, der møder jer i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Herfra bliver I kørt i egen bil/minibus til Bali Lush.

Bali Lush er omgivet af frodige marker og plantager, og udover de små lokale landsbyer der ligger i området og de lokale på markerne, er der ikke meget liv at finde herude.

Resortet udbyder flere spændende aktiviteter I kan melde jer på - og ellers indbyder de rolige omgivelser til ren afslapning. Her er I omgivet af et af de mest uberørte områder på Bali, og det er svært ikke at gå i et med den smukke natur.

Skal solsenge og den gode bog have en pause, så er der mulighed for at besøge den lokale skole, tage på trekkingtur, gå på jagt efter vandfald, eller blot nyde at se de lokales imponerende arbejde i rismarkerne - Bali Lush arrangerer guidede ture, både på gåben, men også bag på en scooter, hvis I vil se de mere lokale dele af området. Der er også flere markeder, der helt sikkert er et besøg værd!

Herfra går turen videre mod Pemuteran, endnu et naturskønt område, der dog ligger en hel del tættere på havet. I bliver hentet på Bali Lush af jeres privatchauffør, der kører jer hele vejen til jeres resort i Pemuteran.

Pemuteran er et smukt område med rismarker, bjergkamme, lækre strande og smukke koralrev - det er også i dette område West Bali Nationalpark befinder sig.

Omgivelserne er rolige, og den travle turisme har endnu ikke fundet sin vej herud - så nyd den smukke natur og de spændende oplevelser i fred og ro. West Bali Nationalpark huser desuden et fredet marine-område med noget af det bedste snorkling, der findes omkring Bali - så tag på endagstur til Menjangan Island og udforsk det smukke undervandsliv.

I Pemuteran bliver I indlogeret på Taman Sari Bali Resort & Spa – resortet ligger helt nede ved vandet, hvor man kan nyde godt af den lækre strand. Og strandende her, i den nordlige del af Bali, er noget HELT specielt! De er nemlig dækket af lavasand, hvilket gør meget af sandet helt sort! Det ser meget specielt ud! - men det er heldigvis ligeså blødt som de hvideste sand!

Der er også et pool-område på hotellet – men vi bliver nødt til at anbefale jer at tage ud og udforske det smukke undervandsliv, i hvert fald en enkelt gang!

Jeres rejse slutter af i det smukke Sidemen-område, omringet af grønne risterasser, bjerge og fantastiske udsigter. I skal igen med hestevogn og en lokal båd fra Gili Meno, videre til Gili Air, hvorfra I skal med færgen til fastlandet. Her bliver I hentet af en privatchauffør, der kører jer videre til jeres resort i Sidemen.

Udover at slappe af i det scenariske område, der nærmest kan tage pusten fra én, må I ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne. Eller måske endda en trekkingtur op til Batur-vulkanen og nyde solopgangen fra toppen. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih.

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder, vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af. Det er en kæmpe oplevelse, helt uden for kategori! Vi har også lavet vores HELT egen trekkingtur i lokalområdet, hvor I går gennem de grønne rismarker, kommer forbi lokale landsbyer, og får et indblik i det daglige arbejde - og selvfølgelig forbi et af de lækre vandfald, hvor der er tid til en kølig dukkert! Læs mere om den her.

Jeres hotel, Sawah Indah Villa, er bygget midt på de smukke og karakteristiske risterasser, så I bor MIDT i den skønne natur, og kan kigge ud over hele det fantastiske område, og de lokale der arbejder i rismarkerne - direkte fra poolen.

Jeres bungalow har selvfølgelig masser af plads omkring sig, og en privat terrasse, hvorfra I kan nyde de naturskønne udsigter!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.