Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Paradise Island Resort

I bliver mødt i ankomsthallen af resortets personale, der følger jer til båden, og sejler jer direkte derfra til Paradise Island Resort.

Paradise Island Resort er præcis, hvad man kan forvente sig af Maldiverne. Her møder I, så snart båden nærmer sig molen - præcis det billede, som man har set på så mange pauseskærme og postkort. Det er en ægte paradis-ø med villaer på pæle, direkte ude på vandet, et lækkert pool-område, krystalklart hav, og kridhvide strande HELE vejen rundt om den rolige ø.

Paradise Island Resort er et helt fantastisk resort med luksuriøse faciliteter og ægte bounty-omgivelser. På øen kan der bades hele vejen rundt langs øens kyst, og ofte er der næsten ingen bølger på læsiden.

Resortets pool og poolbar ligger, så man har direkte udsigt til det krystalklare hav og enkelte bounty-øer, der bryder det turkisblå billede.
På den idylliske ø kan man vælge at bo i enten privat villa eller bungalow - samtlige ferieboliger er udstyret med både aircondition, egen terrasse eller balkon, havudsigt, køleskab, tekøkken, tv.... faktisk alt hvad du nogensinde kunne have brug for!

Desuden har resortet også fitnesscenter, tennisbaner og tilbyder også udlejning af snorkel- og dykkerudstyr. Og vi kan virkelig anbefale jer at tage et kig under vandet - det er et smukt undervandsliv med farverige koraller og tropiske fisk!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.