Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Ubud, Gili Meno & Sidemen

I bliver mødt i ankomsthallen i lufthavnen af jeres privatchauffør, der venter på jer med et skilt med jeres navn på. I hans bil/minibus bliver I kørt fra lufthavnen og direkte til jeres resort lidt uden for Ubud.

Ubud kaldes også for Balis hjerte, og er omgivet af grøn og frodig natur og massevis af de ikoniske grønne risterrasser. Og I skal bo på Beji Ubud Resort, der ligger midt i den fantastiske og frodige natur.

Beji Ubud Resort er omkranset af en tropisk have, og har en smuk udsigt ud over junglen og de naturskønne omgivelser, der kendetegner området. Resortet gemmer desuden på et luksuriøst spa-område, masser af aktiviteter og intet mindre end FEM pools! Her kan man virkelig nyde livet…

Vi vil især anbefale jer at tage på cykeltur i den smukke natur - I kan eksempelvis tage med på vores helt egen cykeltur rundt i Ubuds fantastiske natur - læs mere her.

Her er rigeligt at tage billeder af undervejs! Søger du et adrenalinsus kan du tage på en raftingtur på Ubuds brusende floder, hvor I bl.a. kommer længere ind i den smukke uberørte regnskov.

Fra frodig og grøn natur til en ægte bounty-ø - turen går videre til den mindste og mindst turistede af de tre Gili-øer – nemlig Gili Meno. I bliver hentet af privatchauffør på hotellet i Ubud, og bliver kørt til havnen, hvorfra I skal med en færge, og derefter en lokal båd videre til Gili Meno. Her går det med hestevogn videre til hotellet.

På Gili Meno er der rigtig god mulighed for at finde uforstyrrede strande og nyde den larmende stilhed – uden biler og uden alt for mange turister omkring jer.

Gili Meno er en lækker ø, hvis man ønsker hvide sandstrande, snorkling med farverige fisk og havskildpadder og 100% afslapning. Fra øen er der mulighed for at sejle over til både Gili Air og Gili Trawangan og gå på opdagelse, da begge øer ligger tæt på Gili Meno.

På Gili Meno skal I bo på Seri Resort, der ligger helt ned til den skønne bounty-strand. I skal bo i en Garden Bungalow med egen terrasse, der overser den fine have. Her er desuden to pools og masser af plads både mellem bungalows, på stranden og på fællesarealerne.

Seri Resort tilbyder også flere forskellige udflugter og aktiviteter, både på land og til vands - og der er ofte mulighed for at komme til at snorkle med havskildpadder. Direkte fra stranden!

Jeres rejse slutter af i det smukke Sidemen-område, omringet af grønne risterasser, bjerge og fantastiske udsigter. I skal igen med hestevogn og en lokal båd fra Gili Meno, videre til Gili Air, hvorfra I skal med færgen til fastlandet. Her bliver I hentet af en privatchauffør, der kører jeg videre til jeres resort Sidemen.

Udover at slappe af i det scenariske område, der nærmest kan tage pusten fra én, må I ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne. Eller måske endda en trekkingtur op til Batur-vulkanen og nyde solopgangen fra toppen. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih.

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af. Det er en kæmpe oplevelse, helt uden for kategori! En rigtig god måde at opleve de utrolige omgivelser på, er at tage på trekkingture. I kan eksempelvis tage med på vores HELT egen gåtur, som vi arrangerer. Her går man gennem de grønne rismarker, og kommer forbi lokale landsbyer. I får at se, hvordan de lokale arbejder, og kommer også forbi et vandfald, hvor I kan få en lille dukkert. Læs mere om udflugten her.

Jeres hotel, Sawah Indah Villa, er bygget midt på de smukke og karakteristiske risterasser, så I bor MIDT i den skønne natur, og kan kigge ud over hele det fantastiske område, og de lokale der arbejder i rismarkerne - direkte fra poolen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.