Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Koh Lanta & Koh Ngai

Så snart I ankommer til lufthavnen i Krabi, vil jeres private chauffør stå i ankomsthallen og vente på jer med et skilt med jeres navn på. Herfra bliver I kørt I privat bil eller minibus til havnen. Her kører bilen med ombord - I behøver ikke engang gå ud af bilen på den korte sejltur - og kører videre til jeres hotel på Koh Lanta, så snart I kommer i land.

Koh Lanta en mellemstørrelse thailandsk ø, der stadig emmer af afslappet ø-stemning, på trods af, at flere turister har fundet hertil. Øen har massevis smukke og rolige strande med lavt vand og rolige bølger, hvilket også gør øen ideel for børnefamilier. På Koh Lanta finder I heller ingen store shoppingcentre, men derimod lokale butikker og boder - og selvfølgelige masser af spisesteder.

I kan desuden nemt kombinere solbadningen med en tur rundt på øen for at udforske de lokales daglige gøremål, tage på udflugter - eller finde et mere afsides og romantisk sted, uden andre turister. Der er mulighed for lidt af hvert på Koh Lanta og rigtig god plads til at finde rolige steder, hvor det er nemt at holde afstand!

På Long Beach Chalet på Koh Lanta bliver I indlogeret i resortets Seaview Villa. Her er der masser af plads omkring jeres egen lille bungalow, der ligger i anden række til vandet og med en stor græsplæne foran, hvor I også kan nyde de skønne omgivelser og det dejlige vejr.

Fra Koh Lanta sejles I med speedbåd til øen Koh Ngai, der betyder "Den lille perle". Her I skal tilbringe 5 dage med fødderne i sandet på et hyggeligt strandresort, Thanya Resort, i en lækker Garden View Bungalow.

Koh Ngai er en bounty-drøm, der går i opfyldelse med sine smukke kridhvide strande og det turkisblå hav, der omringer hele øen. Øens hvide sandstrand er hele 4-5 km lang, der ligger kun 5 hoteller på hele øen, og der er desuden hverken veje eller biler... Det er et ægte paradis!

Vi kan anbefale jer at leje en båd og tage ud og opleve Emerald Cave, eller finde en lagune eller jeres helt eget spot på havet, hcor I kan snorkle og finde tropiske fisk og farverige koraller.

Eller I kan trække stikket helt ud og bare nyde de sidste dage på stranden, ved poolen eller med tæerne i de bløde bølger.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.