Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Koh Samui, Koh Tao & Koh Phangan

I lander i den lokale lufthavn på Koh Samui, hvor jeres private chauffør vil stå og vente på jer i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Han kører jer direkte fra lufthaven til jeres resort i en bil eller minibus.

På Koh Samui venter der, udover afslapning under palmerne, også rigtig god mulighed for spændende udflugter. Øen er også et rigtig godt sted at få shoppet lidt souvenirs og sommertøj med hjem - og så selvfølgelig et rigtig godt sted at få stillet sulten med lækker, lokal thailandsk mad!

Koh Samui er en af de mere turistede øer, men det er der også en god grund til. Øen kan nemlig prale af at have nogle af de absolut bedste strande i hele Thailand, og de fortjener et besøg - der er dog rig mulighed for at finde områder med god plads omkring sig på de store, lange, brede strande! og ellers er det udendørs pool og spa-område på Baan Chaweng Beach Resort så lækkert, at man kan nyde badeferien her, og nøjes med at besøge stranden, når der ikke er mange andre gæster at finde. På Baan Chawen Beach Resort bliver I indlogeret i resortets Superior Villa - så I har altså jeres egen hytte med plads omkring, eget bad osv.

Fra Koh Samuis mere moderniserede omgivelser går rejsen videre til en ÆGTE bounty-ø, Koh Tao. I bliver indlogeret på Sensi Paradise Resort de næste 4 nætter. Et af vores favorit hoteller - her skal I bo i en Superior Bungalow med egen balkon. Nyd hotellets lækre poolområde og omgivelser, eller slap helt af og skru' helt ned for tempoet på den rolige strand, der ligger næsten lige ude foran døren.

Herefter går turen videre til den skønne ø, Koh Phangan, med øde strande og afslappet stemning. På Koh Phangan står den på ren afslapning, og tiden kan hurtigt gå i stå, når man befinder sig på en af øens smukke bounty strande. I skal bo på Panviman Resort, i en Deluxe Cottage. Omkring resortet er strandende er lange og brede. Der er lavvande og rolige bølger det meste af tiden. Strandende her er ikke overrendt med turister, tværtimod. Selve resortet er bygget ind i øens tropiske omgivelser og op ad klippesider. Det er et lille paradis, hvor man virkelig kan nyde livet - terapi for krop og sjæl!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.