Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Koh Phangan, Koh Tao & Koh Samui

I lander i den lokale lufthavn på Koh Samui, hvor jeres private chauffør vil stå og vente på jer i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Han kører jer direkte fra lufthaven til havnen, hvor I skal med en båd. Når I ankommer til Koh Phangan vil der være en chauffør klar til at køre jer til jeres hotel. 

På skønne Koh Phangan, kan I nyde de øde strande og den behagelige, rolige stemning. Her står den på ren afslapning, og tiden kan hurtigt gå i stå, når man befinder sig på en af øens smukke bounty strande. I skal bo på Havana Beach Resort, hvor strandene omkring resortet er lange og brede. Der er lavvande og rolige bølger det meste af tiden. Strandende her er ikke overrendt med turister, tværtimod. Det er et lille paradis, hvor man virkelig kan nyde livet - terapi for krop og sjæl!

Efter nogle dejlige dage på Koh Phangan vil I igen blive kørt til havnen, herfra tage en båd til Koh Tao, hvor jeres chauffør vil stå klar til at hente jer i havnen. Herfra bliver I kørt til jeres resort. I vil blive indlogeret på Sensi Paradise Resort de næste 4 nætter. Et af vores favorithoteller! - her skal I bo i Superior House Garden View. Nyd hotellets lækre poolområde og omgivelser, eller slap helt af og skru' helt ned for tempoet på den rolige strand, der ligger næsten lige ude foran døren. Koh Tao er en vaskeægte bounty ø, så I vil med sikkerhed nyde naturens skønhed her. Efter 4 nætter går turen tilbage til Koh Samui. Igen vil I blive hentet af jeres chauffør og blive kørt til havnen, hvor I sejler til Koh Samui. 

På Koh Samui venter der, udover afslapning under palmerne, også rigtig god mulighed for spændende udflugter. Øen er også et rigtig godt sted at få shoppet lidt souvenirs og sommertøj med hjem - og så selvfølgelig et rigtig godt sted at få stillet sulten med lækker, lokal thailandsk mad!

Koh Samui er en af de mere turistede øer, men det er der også en god grund til. Øen kan nemlig prale af at have nogle af de absolut bedste strande i hele Thailand, og de fortjener et besøg - der er dog rig mulighed for at finde områder med god plads omkring sig på de store, lange, brede strande! Og ellers er det udendørs pool- og spaområde på Baan Chaweng Beach Resort så lækkert, at man kan nyde badeferien her, og nøjes med at besøge stranden, når der ikke er mange andre gæster at finde. På Baan Chaweng Beach Resort bliver I indlogeret i resortets Superior Building - super lækre faciliteter med egen balkon m.m. 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.