Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

Koh Chang & Koh Kood

Ved ankomst til Bangkok bliver I mødt i ankomsthallen af jeres privatchauffør, der står og venter på jer med et skilt med jeres navn på. Jeres chauffør er med jer hele vejen fra Bangkok lufthavn til jeres resort på Koh Chang - I har altså samme chauffør både på fastlandet og efter sejlturen til Koh Chang.

På Koh Chang checker I ind i jeres egen Superior bungalow på Koh Chang Paradise Resort & Spa. Resortet ligger helt ned til vandet, og er et skønt lille resort med masser af plads omkring hotellets bungalows. I 7 skønnne dage kan I nyde både stranden, swimmingpoolen, en afslappende massage, den lækre thailandske mad og nogle af de mange udflugter, som Koh Chang byder på. Her findes et utal af udflugter med alt lige fra besøg på det lokale elefantreservat, hvor man hjælper de ansatte med at fodre og bade elefanterne, og til forskellige vandaktiviteter og trekking i de tropiske omgivelser.

Når I ankommer til Koh Kood bliver I kørt til jeres resort, Koh Kood Beach Resort. Her bliver I indlogeret på resortets Garden View Bungalow. Koh Kood Beach Resort er et lille resort i et dejligt område med store græsområder, rolig palmelund, lækre bungalows med masser af plads omkring, få gæster - og selvfølgelig også direkte adgang til stranden. Strandende på Koh Kood er indbegrebet af ægte bounty, at det er SÅ nemt at komme ned til det kridhvide sand, og det rolige turkisblå hav, tager man ikke for givet. Og så er der endda rigtig god mulighed for at finde en strand, som I kan have helt for jer selv! For selvom turismen på Koh Kood har været tiltagende de sidste par år, så er det heldigvis en stor ø, og der er stadig langt mellem resorts og turister. Lej en scooter og tag på opdagelse på øen - og se om I kan finde jeres egen private strand for dagen.

Undervandslivet omkring Koh Kood er også klart værd at udforske, så medbring snorkelmasken og tag på opdagelse blandt smukke koraller og tropiske fisk - eller tag på tur til øens vandfald.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.