Menu
Forside/Formel 1

Formel 1

Ricko har længe haft en meget stor interesse for motorsport, og har selv været ude og opleve suset af flere racerløb på flere af verdens store baner. Det har derfor længe været en drøm, at Unique Travel også skulle sælge Formel 1-rejser - selvfølgelig med muligheden for at kombinere disse med lækker badeferie og fantastiske oplevelser på rejsemålene.

Formel 1 betegnes oftest som en af de største og mest fornemme klasser indenfor motorsport.  Muligheden for at opleve dette, på tribunerne langs racerbanerne, er en oplevelse i sig selv – en oplevelse i verdensklasse!

Ricko ønsker at give Unique Travels kunder muligheden for at få en adrenalinfyldt og helt unik oplevelse ved at se fantastisk motorsport på nogle af verdens vildeste racerbaner, samtidig med, at man oplever verden og de fantastiske byer og områder, hvori Formel 1-løbene bliver afholdt. Vi giver desuden også muligheden for at kombinere den adrenalinsfyldte racer-oplevelse med en afslappende badeferie - for hvorfor ikke udnytte alt hvad de lækre rejsemål har at byde på?

Abu Dhabi

Oplev den perfekte kombination af action-præget motorsport i et af verdens sværeste Formel 1-løb, og bliv indlogeret på 5-stjernede hoteller i millionbyen Dubai. Dét er den helt rigtige måde at opleve de rige Emirater på – især hvis turen forlænges med en lækker og luksuriøs badeferie på én af Dubais hovedattraktioner – den menneskabte halvø, Palmen.

Se alle vores spændende pakkerejser til Abu Dhabi Grandprix 2020

Singapore

Oplev det spændende Formel 1 2020 Singapore Grand Prix™ mens mørket sænker sig over storbyen – omringet af uendelige mængder af farverige lamper og lysshows – dét er en HELT unik oplevelse! Marina Bay Street Circuit-racerbanen er en gade-bane placeret centralt i byen, og I skal bo i gåafstand til banen! Hvad med at kombinere hele den festlige og action-prægede Formel 1-weekend med en lækker badeferie i Malaysia?

Se alle vores spændende pakkerejser til Singapore Grand Prix 2020

Vietnam

Vær med når Vietnams allerførste Formel 1 Grand Prix løber af stablen i hovedstaden, Hanoi! For første gang nogensinde afholder Hanoi ét af VM F1 løbene i Hanois gader, midt i den travle by – og I kan være med lige fra start! Løbet kan selvfølgelig kombineres med flere af vores spændende oplevelser og destinationer i Hanoi og Vietnam - eller andre omkringliggende lande i Østen. Det kan skræddersyes lige som du ønsker det – så hvorfor ikke udnytte de ekstra fridage henover påsken?

Læs mere om hvad Hanois allerførste Formel 1 løb eksempelvis kan byde på, lige her!