Menu
Forside/Formel 1

Formel 1

Ricko har længe haft en meget stor interesse for motorsport, og har selv været ude og opleve suset af flere racerløb på flere af verdens store baner. Det har derfor længe været en drøm, at Unique Travel også skulle sælge Formel 1-rejser - selvfølgelig kombineret med lækker badeferie og fantastiske oplevelser på rejsemålene.

Formel 1 betegnes oftest som en af de største og mest fornemme klasser indenfor motorsport.  Muligheden for at opleve dette, på tribunerne langs racerbanerne, er en oplevelse i sig selv – en oplevelse i verdensklasse!

Ricko ønsker at give Unique Travels kunder muligheden for at få en adrenalinfyldt og helt unik oplevelse ved at se fantastisk motorsport på nogle af verdens vildeste racerbaner, samtidig med, at man oplever verden og de fantastiske byer og områder, hvori Formel 1-løbene bliver afholdt. Vi giver desuden også muligheden for at kombinere den adrenalinsfyldte racer-oplevelse med en afslappende badeferie - for hvorfor ikke udnytte alt hvad de lækre rejsemål har at byde på?

Formel 1-rejserne til Abu Dhabi er blevet en realitet i samarbejde med K-rejser, der siden 2005 har givet masser af gæster fantastiske oplevelser med motorsport. K-rejser har massevis af erfaring, og passion omkring motorsport og Formel 1, og vi synes derfor, at de er de perfekte samarbejdspartnere.

Abu Dhabi

Oplev den perfekte kombination af action-præget motorsport i et af verdens sværeste Formel 1-løb, og bliv indlogeret på 5-stjernede hoteller i millionbyen Dubai. Dét er den helt rigtige måde at opleve de rige Emirater på – især hvis turen forlænges med en lækker og luksuriøs badeferie på én af Dubais hovedattraktioner – den menneskabte halvø, Palmen.

Se alle vores spændende pakkerejser til Abu Dhabi Grandprix 2019

Singapore

Oplev det spændende Formel 1 2019 Singapore Grand Prix™ mens mørket sænker sig over storbyen – omringet af uendelige mængder af farverige lamper og lysshows – dét er en HELT unik oplevelse! Marina Bay Street Circuit-racerbanen er en gade-bane placeret centralt i byen, og I skal bo i gåafstand til banen! Hvad med at kombinere hele den festlige og action-prægede Formel 1-weekend med en lækker badeferie i Malaysia?

Se alle vores spændende pakkerejser til Singapore Grand Prix 2019