Menu
Forside/Formel 1/Singapore

Formel 1 - 2019 Singapore Grand Prix™

Tag på en spændende rejse til Singapore og oplev en fantastisk kombination af Formel 1 til 2019 Singapore Grand Prix™, kombineret med et ophold på et lækkert hotel centralt i byen.

Hotellet, Hotel Boss Singapore, ligger i gåafstand fra Formel 1 Grandprixets racerbane, Marina Bay Street Circuit, og er derfor det perfekte sted at blive indlogeret. Fordi hotellet kun ligger 15 minutters gang fra racerbanen, er der god mulighed for at udnytte tiden til at udforske Singapore by mellem Formel 1-racene.

Marina Bay Street Circuit, også kendt som Singapore Grand Prix Circuit, er en gade-racerbane ved Marina Bay i Singapore. Banen åbnede i 2008, og har hvert år siden lagt bane til Singapore Grand Prix™. Banen er designet af Hermann Tilke. Dette design er derefter blevet modificeret af den amerikanske virksomhed KBR.

Marina Bay Street Circuit var den første racerbane til at hoste et Formel 1 natteløb – og selvom flere baner nu tilbyder dette, er det stadig en helt utrolig oplevelse. Det er helt enestående at opleve det store løb i mørke, på en fuldt oplyst bane, uden skygger!

Racerbanen, Marina Bay Street Circuit er en af de teknisk sværeste baner, der er, med 23 sving på dens 5.065 meter lange bane. Når Formel 1-kørerne racer, er de tit blot få centimeter fra betonvæggene, og der er næsten altid garanti for et besøg af en Safety Car – rent adrenalin-kick at opleve dette Formel 1 Grandprix!