Menu
Forside/Formel 1/Vietnam

Formel 1 - Vietnam

Hanoi er nok en af de mest kaotiske byer i Asien, men også klart en af de mest autentiske! Der er sort af scootere på alle gader og stræder, med helt vilde oppakninger og massevis af biler. Og for det ikke skal være løgn, så går man ikke så meget op i trafikregler. Derfor bliver det en KÆMPE oplevelse når en af Asiens travleste og mest kulturrige hovedstæder danner ramme om Formel 1, når der til påske 2020, skal afholdes det første Formel 1 Grand Prix nogensinde i den kaotiske by – og det kan ikke blive andet end en helt igennem fantastisk oplevelse!

Du har chancen for at være med til Hanois første gade-grandprix i centrum af byen, når Formel 1-truppen gæster Vietnams hovedstad allerede i april 2020!

Vi har stor erfaring med at arrangere rundrejser til Vietnam og Formel 1 løbet i Vietnam lægger helt naturligt op til, at man kan kombinere denne oplevelse, med nogle af de mange andre ting landet har at byde på – om det er badeferie, trekkingture, Halong Bay, lækre Eco Lodges, lokalliv og stammelandsbyer. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe med det hele.

Vietnams hovedstad, Hanoi, er især kendt for deres kaotiske trafik, hvoraf de fleste er scootere med stor oppakning. Løbet bliver kørt i centrum af den travle storby, på en spændende bane gennem Hanois gader. Det er en bane, der med sikkerhed vil både udfordre og underholde både deltagere og tilskuere!

Hanoi Motor Sport Circuit, der er designet af den velkendte bane-arkitekt Herman Tilke, ligger som sagt lige i centrum af byen. Bybanen byder blandt andet på den tredje længste langside i kalenderen, hvor kørerne virkelig kan få fart på - men også hele 22 spændende sving, hvor de bliver nødt til at sætte farten helt ned! Alt i alt, så bliver det et spændende løb og en kæmpe oplevelse!

Du kan vælge kun at tage til Hanoi for Formel 1 Grand Prixet, og tage på opdagelse i Hanois kulturrige gader og stræder, eller du kan forlænge rejsen henover påsken – og kombinerer det adrenalinfyldte Formel 1-løb med lækre Eco Lodges, cruise på Halong Bay og et besøg i Vietnams måske hyggeligste by? Du kan naturligvis kombinere rejsen med lige hvad du har lyst til. For som altid, så skræddersyer vi rejsen lige efter jeres drømme!

Se vores tre Formel 1-rejseforlag nedenfor, og få en idé til hvad jeres skræddersyede påskeferie eksempelvis kunne byde på.

Pakkerejser

 

Udflugter