Menu
Forside/Formel 1/Abu Dhabi

Formel 1 - Abu Dhabi 2020

Tag på en rejse til Emiraterne og få den fantastiske kombination af Formel 1-race i Abu Dhabi og luksuriøst 5-stjernet hotelophold i millionbyen Dubai - og hvis I ønsker det, er der også mulighed for at nyde godt af Dubais lækre strande og fantastiske vejr, med en badeferie-kombination!

Vi har 2 forskellige rejse-pakker I kan vælge imellem – og som selvfølgelig kan kombineres med videre rejse, lige efter jeres ønsker! Om det er et par ekstra dage i én af Emiraternes millionbyer, eller badeferie i Østen.

Formel 1 rejse-pakkerne inkluderer fly t/r fra Kastrup lufthavn med Emirates, 5-stjernet hotelophold i Dubai inkl. morgenmad, transfers og 2-dages tribunebillet til Formel 1 i Yas Marina Circuit på øen Yas i Abu Dhabi.

Yas Marina Circuit er en nyere racerbane fra 2009, designet af Hermann Tilke. Banen strækker sig henover den menneskeskabte ø, Yas, og bevæger sig henover hele øen, langs lystbådehavnen og havet.

Yas Marina Circuit har alt, hvad en Formel 1-racerbane skal have – og lidt til! Banen byder blandt andet på den længste højhastighedsstrækning, masser af både hurtige og langsomme sving, high-speed dele, underjordisk udkørsel fra pitten og utrolige omgivelser! Desuden er alle tribunepladserne overdækket.

Foruden masser af vilde Formel 1 oplevelser på en af verdens længste og sværeste racerbaner, bliver I indlogeret på lækre hoteller i Dubai. Det er den eneste rigtige måde at fuldende denne førsteklasses luksusoplevelse!

Rejse-pakkerne inkluderer 5-stjernede hoteloplevelser og overnatninger på enten Canal Central Business Bay. Canal Central Hotel er placeret i centrum af Dubai by - og ligger lige i nærheden af alle Dubais store seværdigheder, og er dermed det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den utrolige storby.

I kan vælge at kombinere Formel 1 Grandprixet med luksuriøs badeferie på endnu et 5-stjernet hotel - Royal Central Hotel The Palm. Dette 5-stjernede hotel byder på egen private strand, og er placeret i rolige omgivelser, med fantastiske udsigter ude på Palmen - Dubais største palmeformede og menneskeskabte halvø.

Vores Formel 1-rejser i Abu Dhabi er planlagt og tilrettelagt i samarbejde med K-Rejser, hvilket også betyder at K-Rejsers egen guide vil være til rådighed på hele rejsen.

 

Pakkerejser