Menu
Forside/Formel 1/Abu Dhabi

Formel 1 - Abu Dhabi 2019

Tag på en rejse til Emiraterne og få den fantastiske kombination af Formel 1-race i Abu Dhabi og luksuriøst 5-stjernet hotelophold i millionbyen Dubai - og hvis I ønsker det, er der også mulighed for at nyde godt af Dubais lækre strande og fantastiske vejr, med en badeferie-kombination!

Vi har 5 forskellige rejse-pakker I kan vælge imellem – af forskellige længder, og i forskellige prisniveauer.

Alle 5 Formel 1 rejse-pakker inkluderer fly t/r fra Kastrup eller Hamborg lufthavn med Emirates, 5-stjernet hotelophold i Dubai inkl. morgenmad, transfers, guide, foredrag med Jesper Carlsen og 2-dages tribunebillet til Formel 1 i Yas Marina Circuit på øen Yas i Abu Dhabi.

Formel 1-rejserne til Abu Dhabi og Dubai er blevet en realitet i samarbejde med K-rejser, der siden 2005 har givet masser af gæster fantastiske oplevelser med motorsport. K-rejser har massevis af erfaring, og passion omkring motorsport og Formel 1, og vi synes derfor, at de er de perfekte samarbejdspartnere.

Yas Marina Circuit er en nyere racerbane fra 2009, designet af Hermann Tilke. Banen strækker sig henover den menneskeskabte ø, Yas, og bevæger sig henover hele øen, langs lystbådehavnen og havet.

Yas Marina Circuit har alt, hvad en Formel 1-racerbane skal have – og lidt til! Banen byder blandt andet på den længste højhastighedsstrækning, masser af både hurtige og langsomme sving, high-speed dele, underjordisk udkørsel fra pitten og utrolige omgivelser! Desuden er alle tribunepladserne overdækket.

Foruden masser af vilde Formel 1 oplevelser på en af verdens længste og sværeste racerbaner, bliver I indlogeret på lækre hoteller i Dubai. Det er den eneste rigtige måde at fuldende denne førsteklasses luksusoplevelse!

Rejse-pakkerne inkluderer 5-stjernede hoteloplevelser og overnatninger på enten overnatninger på Canal Central Business Bay, Royal Central Hotel The Palm eller en kombination af de to. Canal Central Hotel er placeret i centrum af Dubai by - med kort afstand til alle de store seværdigheder som Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Opera. Royal Central Hotel The Palm er placeret ude på én af Dubais mest kendte varetegn - Palmen, og er det perfekte udgangspunkt for en skøn baderie I Dubais varme. 

Begge hoteller er centralt placeret i Dubai og er udstyret med utrolige udendørs pool-områder og store udendørs terrasser. Canal Central Business Bay ligger lige i nærheden af alle Dubais store seværdigheder, og er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den utrolige storby.

Hvis I vælger at kombinere Formel 1 Grandprixet med luksuriøs badeferie på endnu et 5-stjernet hotel bliver det på Royal Central Hotel The Palm. Dette 5-stjernede hotel byder på egen private strand, og er placeret i rolige omgivelser, med fantastiske udsigter ude på Palmen - Dubais største palmeformede og menneskeskabte halvø.

 

Pakkerejser

 

Udflugter