Menu
Forside

Få et gratis og uforpligtende rejsetilbud på din drømmerejse

Drømmer du om en storbyferie i Bangkok, uforstyrret afslapning på en kridhvid sandstrand i Maldiverne, eventyr i den vietnamesiske jungle, eller måske lidt af det hele?

Vi har indgående førstehåndskendskab til alle de destinationer vi anbefaler, og har igennem årene sendt tusindvis af glade danskere afsted på deres drømmerejse.

Ring til os på tlf. 59 49 86 30 eller udfyld formularen herunder, og lad os sammensætte et gratis og uforpligtende rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Se eksempel på et rejsetilbud (PDF)

Få et gratis og uforpligtende rejsetilbudDu kan forvente svar pȧ din henvendelse indenfor 48 timer på hverdage.
Vores rejsetilbud er gratis og helt uforpligtende.

Sådan gør du

 • Udfyld formularen

  Fortæl os om dine drømme og ønsker for rejsen

 • Bliv ringet op

  Vi vil, om muligt, altid give dig et ring, for at få uddybet dine drømme og ønsker.

 • Modtag rejsetilbud

  Ud fra vores snak, sammensætter vi en komplet og detaljeret rejseplan til dig. Rejsetilbuddet er helt uforpligtende.

 • Tilpas rejsen

  Vores rejsetilbud skal ALTID blot ses som et oplæg – vi justerer det lige så meget, og lige så mange gange der skal til, for at det lever op til alle dine drømme og ønsker.

 • Book rejsen

  Vi tager kun betaling for vores service, hvis du vælger at booke rejsen. Ved booking og bekræftelse af din rejse vil du blive opkrævet et depositum og servicegebyr for rejsen. Den resterende sum for rejsen skal først betales 60 dage inden afrejse.

 • Drømmerejsen venter!

  Senest en uge inden afrejse modtager du dine vouchers og billetter for rejsen. Herefter er det bare at glæde sig, og nyde din rejse – og du kan være helt rolig ved at vi, og vores lokale agenter, aldrig er mere end et opkald væk, hverken før, under eller efter rejsen.